Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagy multi nem adott munkaszer...

Nagy multi nem adott munkaszerzödést és igy akkarta hogy,dolgozak?

Figyelt kérdés
2021 Magyarország tényleg itt tartunk hogy, szerződés kötés sincs.És meg probálnak bolondnak nézni aki majd a biroságra jár pereskedni a fizetésért.Természetesen nemet mondtam a munkára arra vagyok kiváncsi hogy, lehetséges ez.A cég egyáltalán hogy, hirdethet a hatoságok semmit nem tesznek ez ellen ?A fidesznek mi a jó üzlet ebben vagy csak ennyire nincsenek tisztába a mai munkakörülményekel?Egyszerü emberként mit tehetem volna fejelentésen kivül mert a hatoságokat nem érdekli a dolog különben tennének ellene.
2021. nov. 30. 19:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Mit lehet még tenni azon kivül hogy, le lép az ember mert sok embert átvernek 4 ott marat."

Például azt, hogy bejelentést teszel a kormányhivatalokban található munkaügyi felügyelőségen. Nem kell, hogy érintett legyél az ügyben, ott bárki panaszt tehet, aki tudomással bír szabálytalanságról.

2021. dec. 2. 05:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!