Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagy multi nem adott munkaszer...

Nagy multi nem adott munkaszerzödést és igy akkarta hogy,dolgozak?

Figyelt kérdés
2021 Magyarország tényleg itt tartunk hogy, szerződés kötés sincs.És meg probálnak bolondnak nézni aki majd a biroságra jár pereskedni a fizetésért.Természetesen nemet mondtam a munkára arra vagyok kiváncsi hogy, lehetséges ez.A cég egyáltalán hogy, hirdethet a hatoságok semmit nem tesznek ez ellen ?A fidesznek mi a jó üzlet ebben vagy csak ennyire nincsenek tisztába a mai munkakörülményekel?Egyszerü emberként mit tehetem volna fejelentésen kivül mert a hatoságokat nem érdekli a dolog különben tennének ellene.
2021. nov. 30. 19:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, hogy egyik multi sem akart illegálisan foglalkoztatni
2021. dec. 1. 07:20
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdezőnél van a baj a toronyban.... ;-)

Egyetlen egy multi sem kockáztat meg ilyesmit - többmilliós büntetést kaphatnának... Egy ilyen biorobot kerül neki napi max. 8-10e ft-ba - egyszerűen NEM ÉRI MEG csalni!

2021. dec. 1. 08:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Melyik német multi, nevezd meg!
2021. dec. 1. 08:48
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Valami full fogalmatlan ez a kérdező.....

Mindenkit _aznap reggel_ bejelentenek, akit felvesznek. Az, hogy fizikailag esetleg csak másnap-harmadnap kapja kézbe a szerződést, semmit nem jelent. Nyilván alá kell írni a főnököknek, ami időt vesz igénybe.

Ahelyett hogy nyilvános helyen (persze anonímként, céget meg nem nevezve) pampogna, talán körül kéne néznie a munka világában... És pl. fideszezés helyett információt gyűjteni.

2021. dec. 1. 09:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kifogást keresett a kérdező, hogy miért ne álljon munkába....
2021. dec. 1. 13:36
 16/21 Hintalow ***** válasza:

Eh, alapìtványi iskolás munkaügyi troll ezerhatszázhuszonhetedjère :D

Kicsit megfáradt már ez az egèsz...

2021. dec. 1. 14:45
 17/21 anonim ***** válasza:
#16: hogy ez nekem nem jutott eszembe egyből! :-DDDD (15-ös voltam)
2021. dec. 1. 14:50
 18/21 A kérdező kommentje:
15 Orvosi se volt nem csak a szerzödés hiányzot.Papir meg orvosi nélkül szoktak kezdeni ma az emberek utána meg höbörögnek ha nem fizetnek.
2021. dec. 1. 17:58
 19/21 A kérdező kommentje:
De persze csak nekem gyanus az egész és biztos nem akkarok dolgozni.Csak az érdekelne hogy, képzeljük el hogy, igaz amit írttam.Mit lehet még tenni azon kivül hogy, le lép az ember mert sok embert átvernek 4 ott marat.
2021. dec. 1. 18:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Még mindig nem nevezted meg a céget!
2021. dec. 1. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!