Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az Aldiban többnyire milyen...

Az Aldiban többnyire milyen végzettségűek dolgoznak?

Figyelt kérdés

Nem mintha jelentkezni akarnék, de most láttam egy ilyen boltban egy régi 50 körüli ismerősömet, és látszott rajta, hogy nehezen viseli a nagy hajtást.

Ha jól tudom, érettségije van + vmi OKJ. Gondolom, akkor jobbára középfokú végzettséggel dolgoznak mindenesként…és főleg olyanok, akiknek nincs más lehetősége.

2021. nov. 30. 13:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 Te miről beszélsz, ember? Írtam egy szóval is olyat, ami arra utalt volna, hogy én ezt nem akarom csinálni? Reagáltam egy olyan hozzászólásra, melyben a válaszoló alábecsüli az Aldis munka nehézségeit. Én szeretem csinálni, máskülönben nem tenném. ;)
2021. dec. 17. 08:23
 12/17 anonim ***** válasza:

9/11 anonim ***** válasza:

Kamionszerelő vagyok, alap alkatrész 80 kg-nál kezdődik, zárjuk is rövidre szeritnem.

2021. dec. 22. 07:54
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
#13. Hadd ne higyjem el. :) Ne zárjuk rövidre, gyere el hozzánk dolgozni! Nem fogod bírni egy hétig sem.
2021. dec. 22. 10:33
 14/17 anonim ***** válasza:
20%

ok xd

Te meg gyere el majd kuplungot beszerelni hülyegyerek

2021. dec. 23. 06:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nem degradáltam le a te munkád, te igen az enyémet. Azt írtad, hogy szerinted ez a munka könnyű, de mikor bizonyítanod kellene az igazad, megfutamodsz. Szóval csak a szád nagy. :)
2021. dec. 23. 08:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy többségük nyelvet beszélő diplomás ember lenni. Szerintem jobbára középfokú végzettségű átlagos képességű emberek. Arra jók, hogy kiszolgáljanak.

Fizikailag lehet, hogy nem könnyű, valljuk be, egyszerű betanított munka, amit olyanok végeznek, akik képtelenek lennének teljesíteni egy szellemi munkát igénylő munkahelyen.

2023. febr. 8. 14:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Ismerősöm az Aldiban dolgozik (mindent is csinál), középfokú végzettsége végzettsége van, a munkatársainak zömének szintén, bár ha jól tudom, van egy diplomás lány is. A szürke ruhás főnök vagy kik szintén középfokú végzettséggel rendelkeznek, ami nekem fura, mert butábbnak és bunkóbbnak tűnnek, mint a sima kék ruhás mindenesek.

A biztos, hogy fura egy hely az Aldi. Van egy állandó mag, a többiek folyton cserélődnek, ráadásul egyre több flegma, bunkóbb alkalmazott dolgozik. Vannak olyan teljesen normális dolgozók, akik prá hét után eltűnnek..Hogy felmondanak, vagy kirúgják őket, hát fogalmam sincs.

2023. nov. 2. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!