Felsőfokú szakirányú végzettség, legalább középfokú angol nyelvtudás ?
Figyelt kérdés
Ha ez van a hírdetésben(állás) és nekem foszk papírom van akkor jelentkezhetek, vagy ez BSC-t jelent?2021. nov. 27. 16:05
1/9 anonim válasza:
A foksz nem felsőfokú végzettség. Persze jelentkezhetsz, senki nem tiltja meg. Max nem vesznek fel.
2/9 anonim válasza:
Jelentkezz nyugodtan, max nem vesznek fel.
3/9 ascelpius válasza:
Jelentkezni mindig érdemes ha tetszik, legrosszabb ami történhet hogy semmi választ nem kapsz.
Én is jelentkeztem már állásra, úgy hogy nem volt hozzá papírom és be is hívtak.
4/9 anonim válasza:
Plusz sok területen hiány van, simán lehet hogy nem találnak olyat, aki mindennek megfelel, akkor lehet elég ez a végzettség is.
5/9 anonim válasza:
Felsőfokú végzettség = diploma
A te foszk-od annyit ér mint egy OKJ.
6/9 anonim válasza:
Jelentkezhetsz FOSZK-kal, de az interjúig sem jutsz el. A felsőfokú végzettség diplomát jelent.
7/9 anonim válasza:
foksz = felsőoktatási szakképzés. Jelentkezz nyugodtan.
8/9 anonim válasza:
Szerintem is jelentkezz, majdnem olyan nehéz mint egy diploma. Sok helyen biztos értékelik
9/9 anonim válasza:
Egy próbát megér, nyilván nem veszítesz sokat azzal a plusz 3 másodperccel amíg még egy helyre elküldöd az önéletrajzod.
Alapesetben nyilván hátránnyal indulsz, de nem kizárt, hogy behívnak, ha van valami benned, ami ellensúlyozza, hogy "csak" FOKSZ és nem BSC (feltéve, hanem valami törvényi előírás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!