Az Aldiban többnyire milyen végzettségűek dolgoznak?
Nem mintha jelentkezni akarnék, de most láttam egy ilyen boltban egy régi 50 körüli ismerősömet, és látszott rajta, hogy nehezen viseli a nagy hajtást.
Ha jól tudom, érettségije van + vmi OKJ. Gondolom, akkor jobbára középfokú végzettséggel dolgoznak mindenesként…és főleg olyanok, akiknek nincs más lehetősége.
Kövezzetek meg, de ezt a rengeteget kell dolgozni szöveget sosem értettem.
Reggel van egy kis mozgolódás, oké. Délután van egy nagy csúcs, oké. Hétvégén pörgés van oké. És mi van a köztes időszakokban?
Délelőtt akármikor bemegyek egy lidl-be, kong az ürességtől.
Nekem mezei raktári melóból ment át ismerősöm a lidl-be, azt modja fényévekkel jobb, sokkal több az üresjárata, cserébe pár ezer ft-al kap kevesebbet
1:
kereskedelmi végzettség sem kell hozzá?
4:
az Aldi érdekel, nem a Lidl.
Aldiban dolgozom, a munkaszerződésemen az szerepel, hogy a munkához való elvárt végzettség az általános iskolai bizonyítvány megléte. Szóval nem kell sem érettségi, sem kereskedelmi végzettség. A kiválasztás során egyébként sem végzettség alapján döntenek a területi vezetők/boltvezetők, hanem bár szomorú, de szimpátia alapján hívják be az embereket vagy veszik csak fel. Illetve nyilván kell azt is látniuk a jelentkezőkön, hogy akarják-e ezt csinálni vagy menni fog-e ez nekik és ez nem azon múlik, hogy kinek milyen végzettsége van. Hiába van valakinek kereskedelmi végzettsége és 15 év munkatapasztalata a Tescoban, ha az Aldiban történő sokoldalú és nehéz fizikai munkát nem biztos, hogy bírná. A Lidl-be sem kell több, mint az általános iskolai bizi megléte.
Kérdező, amúgy minden elismerésem az 50 körüli ismerősödnek! Én 23 évesen csinálom ezt a munkát, mondhatni jól is bírom, de kétszer ennyi idősen ezt bírni egy napig is le a kalappal előtte!
Kettes válaszoló: szóval arról papolsz, amiről fogalmad sincs amúgy, mert te az Aldiban tett öt perces vásárlásaid során nem tapasztalsz semmi különöset.
A hozzád hasonló nagy arccal bíró egyének szoktak az első munkanap első óráiban nálunk felmondani az Aldiban, a legtovább 1 hétig bírták, de akkor is vért pisilnek. Írj privátban, segítek a felvételben, gyere el egy napra hozzánk dolgozni és utána beszélgessünk el arról, hogy mi az a kis reggeli mozgolódás (segítek: hajnali 4 órás munkakezdés, 10-12 órás műszakok, 2 méter magas raklapok kitöltése negyedóránként, tíz-húsz kilós zöldség-gyümölcs kartonok emelgetése akkor, amikor te még hajnali 4-kor a másik oldalara fordulsz:).
Írj privátban nagyfiú, segítek eskü bejutni és meglátjuk meddig bírod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!