Egy IT recruiternek zavaró, hogy hatalmas fizetéseket kínál embereknek, miközben az ő fizetése jóval kevesebb?
Fejvadászoknál nem ritka az egy havi fizetés jutaléknak. Tehát minél többért helyez el téged ő is annál többet kap.
De ez pont ugyan olyan mint a bankban az alulfizetett pénztáros: fél óra alatt több pénzt kezel, mint a havi fizetése.
Erre én is kíváncsi vagyok. Több millió nettó már európai szinten is teljesen korrektnek mondható, jó tudni, hogy így megfizetik itthon a recruitereket.
Az mit jelent, hogy "partnerként" dolgozik? Nem ismerem ezt a terminológiát.
A bért a partnercég kínálja, de nyilván nekem az a jó, ha minél magasabb ez az összeg. Minél többet kap a jelölt, én is annál jobban járok.
Lehet milliókat keresni, csak durván sokat kell dolgozni, túlteljesíteni a többieket, túlélni a layoffokat, és nem sablonos, jó szakembernek lenni. Ja és nem árt embernek maradni közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!