Akik itt (vagy máshol a neten) adnak elő fikciókat, hogy magukat igazolják vagy mások irigyek legyenek, nem gondolnak arra, hogy közben fiatalokat befolyásolnak?
Nem is arra gondolok elsősorban, hogy előadja, hogy mennyit keres ilyen meg olyan munkával.
Mert ezt még úgy-ahogy ki lehet szűrni, hogy igaz-e.
Hanem olyan állításokat tesznek, ami totál nem igaz, csak így akarják előadni magukat.
Nem azzal van a baj, hogy valaki ettől irigy lesz, az legyen az ő baja.
Hanem azzal, hogy egyetem előtt álló vagy egyetemre járó vagy frissen végzett fiatalok olvassák, akiket nagyon csúnyán félre vihet.
Hogy mi mennyire éri meg, mi hogyan működik, miből mi lesz, mit hogy lehet elérni vagy mi a tévút, mit kell elkerülni, nem kellene csinálni.
Vagy egy amikor fellengzős szavakat dobálva adja elő, hogy ő X végzettséggel, X évesen, pl. egy multinál mit megtehet, mert ez neki így működik.
Mások, akik még fiatalok pedig rossz döntéseket hozhatnak vagy amikor sok ilyet elolvasnak tévesen ítélhetnek meg dolgokat.
Ez sem zavarja őket, hogy hatással vannak mások életére, akiknek tényleg ártanak vele?
Az, hogy irigységet akarnak generálni, magukat igazolni, az hagyján, mert azok csak érzések meg lehetne mindenkiben önkontroll, hogy ne okozzon belül ilyet.
De hogy ártanak az is mindegy nekik? Hogy amiket leírnak azzal tényleg valamit tudnak okozni, tenni a másik ember életében?
Tudom, hogy nagyon kifakadtam, de szerintem jogos és főleg hogy nem kevés ilyen van. (Vagy kevés ember sok hozzászólása.)
Nagyon sok ilyen van, keresgéljetek ebben a témakörben, nem tudom mennyit szoktátok olvasni. Én az utóbbi pár hétben végig olvastam elég sok kérdést, persze nem mindet, de így is bőven lehet találni.
Aki nem látott még ilyet gondolom nem olvasott itt túl sokat.
Valaki írta, hogy ő nem ezt csinálja! Hát hála Istennek, ez lenne a normális, de attól még nem mindenki ilyen.
Nem értelmetlen hőzöngés, de tényleg kifakadás volt, csak jogosan.
Tény, hogy nem a gyakorikerdesek.hu-ról kell csak tájékozódni!
Viszont nem igaz, hogy megérdemli egy fiatal, hogy tudatosan átvágják és rossz felé tereljék!!!
Senki nem csak innen tájékozódik szerintem, hanem általában az internetről. De ezek után gondolhatjuk, hogy más fórumokon is hasonló megy mint itt.
Ha csak egy helyen lenne ez nem is lenne gond.
Azt hittem érthető amit kérdeztem. Aki érti az tudja, hogy nem az a kérdés lényege, hogy valaki csak innen tájékozódik.
Keresgéltem, nem találtam.
Linkelj ilyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!