Feljelentsem az ilyen munkáltatót?
Na, ilyen egy igazi patkány:D
Addig jó volt amíg hívott, most, hogy van más hát na ne legyen már jó másnak meg neki, megyek feljelentem :)
Remélem az új dolgozói képen basznak egy csővel
Igazából a te döntésed hogy feljelented-e. Csak tudod ezt sose tudtam megérteni, ha ennyire elfogult vagy azzal kapcsolatban, hogy már pedig te feljelented, akkor minek írsz ki kérdést.
Feltettél egy kérdést a többiek ész érvekkel elmondták a véleményüket, erre te megmondod, hogy te akkor is feljelented. Tök felesleges volt a kérdésed kiírása, mert te már eldöntötted hogy feljelentést teszel.
Már az első hónap után fel kellett volna szólítanod, ha nem tesz eleget a bejelentésnek, jelented a NAV felé. Így most utólag necces, tőled is követelni fogják az elmaradt járulékokat. Ha anonim módon jelented, max elrontod egy pár napját, de nem biztos, hogy rárepülnek, van elég dolguk így is.
Én a helyedben hagynám és keresnék más álláslehetőséget.
Nem az első kérdése már a Kerdezonek.
Vissza visszatér ez a sztori hetek óta.
Itt fogjuk hallgatni az önsajnálat még hónapokig, ahelyett h elmenne dolgozni máshova...
Nem is értem.
Annyi meló van mostanában, hogy egy nap alatt lehet találni.
Jelentsd nyugodtan. Téged is büntetnek (ugyanis tudatában voltál a fekete munkának - nem, nem számít mit ígérték, egy napot is tilos így dolgozni).
A büntetés (neked) pár százezer és a nav által becsült bér adó és járulék értéke ami olyan 35% körül van.
Hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!