Feljelentsem az ilyen munkáltatót?
Ne, várj még rá türelmesen és hidd el amit mond...
Persze, hogy felejtsd el. Egy bejelentésért is könyörögni kell, akkor az már rég rossz.
csak sajnos ezt nem vagy csak nagyon nehezen tudod utólag bizonyítani, ha nincs pl hangfelvétel vagy egy e-mail/SMS, hogy te kérted, hogy jelentsen be
egyébként szerintem a bírság mértéke attól is függ, hogy mennyit fizetett ki neked
Ha feljelented akkor fog hívni dolgozni? 🤔
Na ugye.
Lép túl rajta és felejtsd el örökre!
Keress rendes munkahelyet!
" De részben nem én vagyok a hibás, mivel nem én vagyok az aki akart feketén dolgozni hanem ő nem jelentett be"
Te is ugyanúgy hibás vagy. Ha az történt volna, hogy első nap megígéri a bejelnetést és te 2 munkanappal később a sarkadra állnál és feltennéd ezt a kérdést, azt mondanám oké. De hónapok óta ez megy. Senki nem fogott fegyvert a fejedhez, hogy dolgozz feketén. Saját szabad akaratodból mentél be, ne mondd hogy nem akartál. Simán megtehetted volna hónapokkal ezelőtt, hogy közlöd a főnkkel hogy amíg nincs meg a bejelentés addig nem mész. Vagy simán egy szó nélkül otthagyod és keresel rendes munkát. De nem tetted. Minden nap úgy mentél be, hogy tejesen tisztában voltál vele hogy feketén dolgozol. Tehát te is pontosan ugyanannyira hibás vagy, mint a főnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!