Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért csapja be magát sok...

Miért csapja be magát sok keveset kereső irodista hogy neki karrierje van?

Figyelt kérdés

Tehát valami irodai melót végez de moslék fizetést kap. Pl. ilyen irodai Micikét még Pesten is kapni ma is nettó 170 fizetésért, vidéken meg 130 ért is...

Rengeteg ilyen embertől hallottam már hogy ők karrieristák...ilyenkor amikor ezt hallgattam mindig vissza kellett tartanom a nevetésemet...

Mi ezen a karrier? Mosogató szintű fizetése van, annyi hogy irodában van....

Vagy egyeseknek már az is karrier hogy ugyan pocsékul keresnek de legalább nem gyárban dolgoznak?

2021. nov. 16. 10:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hat szerintem itt te vagy az, akit frusztral inkabb, hogy semmire nem viszi.
2021. nov. 16. 12:26
 12/14 anonim ***** válasza:
94%
Hozzád képest, már ez is karriernek számít.
2021. nov. 16. 13:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem miért akadtál fent ezen, nyilván ha már választani lehet milyen környezetben keressen szarul az ember, akkor az iroda logikusabb. Irigy vagy? Attól hogy valaki rosszabbul keres még nem feltétlen kell lemondani a kényelemről.
2021. nov. 17. 02:19
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi lélek már csak olyan, hogy mindenki igyekszik igazolni, hogy amit tesz az jó, értékes. Hogy ő jól döntött, aminek eredményeképp jutott oda, ahol tart.
2021. nov. 18. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!