Közigazgatásban miért kell reggel 7:30-ra bent lenni a munkahelyen? A versenyszféra irodistái általában 9-kor kezdenek.
Hol kezdenek általában 9kor?
Nálunk aki 8-ra esik be, kb. már későn ért be. Mindenki bőven 8 előtt már dolgozik.
2. Én a Boschnál dolgozom Kőbányán és annyi van, hogy délig be kell érni. Kártyás rendszer van és ha akarsz reggel 6-ra mész, ha akarsz délre. De a 8 órát le kell dolgozni minden hétköznap. Mehetsz délre is dolgozni, de akkor este 8-kor végzel.
Vagyis a vírus előtt volt így, mert március óta home office van.
A 9-től este 6-ig tartó munkarendet a szingliknek találták ki. Nem kell korán kelni, délután ugyis csak megy a haverokkal bulizni.
Főként Budapesten divat.
Vidéken az ipartelepeken 8:00-16:30 között van a munkaidő a legtöbb multinál. Jobb helyeken van rugalmas munkaidő is. Én azt látom hogy nyáron az emberek inkább bemennek 7 órára hogy hamarabb szabaduljanak.
#3: Nálunk is rugalmas munkarend van, ráadásul nem napi, hanem 4 havi kerettel (vírus + home office miatt 9 havi jelenleg). Ahogy egy csomópartnernél is. De 8 körül gyakorlatilag mindenhol elérhető mindenki. (Autóipar). Bár gondolom itt csak a sértett közszférás panaszkodás a kérdés valódi célja
Nálunk kötetlen munkaidő van, igazából még azt sem ellenőrzik, hogy bent vagy-e nyolc órát ténylegesen az irodában (március óta meg aztán pláne nem).
Eleinte 9-re jártam, aztán inkább fél 10-re, aztán 10-re, utána meg már örültem ha beértem fél 11-re.
8-ra most már csak akkor járnék dolgozni, ha nagyon nem lenne más lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!