Közigazgatásban miért kell reggel 7:30-ra bent lenni a munkahelyen? A versenyszféra irodistái általában 9-kor kezdenek.
Élelmiszergyár, 7:30-ra járunk és 16-ig vagyunk.
Néha megoldható, hogy később gyere vagy korábban menj el de le kell dolgozni.
"A közigazgatásban 4 után a fű se nő, pénteken meg 2ig vannak."
Az egy dolog, hogy pénteken 2-ig, de többi nap meg bent kell lenni 10 órákat, szóval ugyan úgy heti 40 óra..
Én is cáfolnám a #7-est.
Irodája válogatja állami szférában, de tőlünk például elvárják, hogy 10-12 órázzunk. Cserébe viszont elég jól megfizetnek az alapbérhez képest az biztos.
Versenyszférában 6:00 órától 14:00 óráig tartott a munkaidőm. Az ebédidőt nem kellett ledolgozni. Téli időszakban 7:00 órától 15:00 óráig, de választhattunk, hogy átállunk télire vagy sem.
Közszférában rugalmas munkaidőnk van. A munkaidő 7:30-tól 16:00 óráig tart. Hétfőtől-péntekig 8:30-tól 15:00 óráig bennt kell lenni (kötelező), pénteken elég 13:00 óráig, egyébként előtte és utána akkor jössz-mész, amikor akarsz reggel 6:00-tól este 18:00 óráig. Én már 6:00 órakor ott vagyok, egyébként is megszoktam, no meg ingázok, tehát a menetrend miatt nekem ez felel meg. Napi fél órával több a ledolgozott időm, azt pedig pénteken lecsúszom, mivel a túlórázást nem fizetik.
Sose értettem az ilyen kérdéseket. Ha zavar, miért nem váltasz?
De most komolyan, mintha egy pincér arról kérdezne, hogy beki miért kell szombat este dolgoznia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!