Nem furák az irodista "gyúrósok"?
Figyelt kérdés
Egy nagyobb multinál dolgozok, és azt látom elég sok férfi kollégánál 30-35-ön felül beüt az előrehozott kapuzárási pánik és megy a gyúrás. Egyik fajtánál kimerül abban, hogy issza a turmixot, és nem is edz mellé, ugyanolyan cingár/kövér de várja tőle a csodát. A másik meg, aki megnézett valami önbizalomfejlesztő videót a youtubeon, tényleg edz is, megveszi hozzá az idióta feszülős ruháit, azon kívül minden mozdulatán látszik hogy betanult, emberileg, személyiségileg egy 0, és amint megszólal ki is derül, miért próbál kompenzálni a gyúrással. Imádom nézni, hogy reggelente azzal kezdik a napot, ahogy rázzák a shakert és fintorogva próbálják lenyomni azt a slejmet, ebédre meg küzdenek a natúr csirkével. Amikor van valami céges rendezvény, teljesen látszik hogy nem lett semmivel se népszerűbb és ugyanúgy átnéznek rajta. Ez ilyen általános dolog?2018. júl. 24. 18:59
1/17 anonim válasza:
A helyes kérdés az lenne, miért fáj ez neked?:)
2/17 anonim válasza:
Szerintem az a normális ha valaki egy egészséges fitt kinézetre törekszik. Inkább az gáz, hogy így fogod fel a helyzetet...
3/17 anonim válasza:
Szerintem az irodai "mindenről van véleményem és kiírom gykra" emberek sokkal furábbak
4/17 anonim válasza:
Savanyú a szőlő kérdező, vagy mi? Mert ilyet az irigy, elkeseredett ember kérdez, aki féltékeny rájuk...
5/17 anonim válasza:
Nem. Azok a furák, akik így gondolkoznak.
6/17 anonim válasza:
Wow ... Ilyen egyetértést még nem láttam a gyakorin :O
7/17 A kérdező kommentje:
egyik sem az én kamuregem, de most ez a topik még furább lett, szóval köszi :D
2018. júl. 24. 20:17
8/17 anonim válasza:
" ez a topik még furább lett"
Így van mindenki hülye csak te vagy helikopter.
9/17 anonim válasza:
Kérdező, a nem irodista gyúrosok mivel különbek szerinted?
Üdv, egy irodai gyúrós 25F
10/17 A kérdező kommentje:
Azzal biztosan, hogy nem a kisebbségi komplexus üt ki rajtuk elsőre, ahogy az összes itteni válaszoló bemutatta. Főleg, hogy egy szóval nem írtam, hogy ROSSZ, de azért ti belementetek.
2018. júl. 24. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!