Nem furák az irodista "gyúrósok"?
Itt a válaszolóknak normális ha valaki le jár a konditerembe.
Én heti 4x megyek konditerembe és kb 1-2x egy közeli parkba futni. Nem vagyok bodybuilder vagy éppen fitness model, de egészségesen egy normális külsővel szeretném le élni az életemet.
Ha véletlenűl mások előtt eszek előre elkészített ételt vagy valamilyen shaket iszom (amit nem szoktam) vagy éppen sportosabb ruhában vagyok az nem azt jelenti, hogy mindenki előtt menőzni akarok.
Ez egy életstílus. Hozzád hasonlók miatt nem fogok a WCben elbújni ha a napi 5x étkezésem egyikét megakarom ejteni és nem fogok 2-3 mérettel nagyobb ruhákat viselni, mert léteznek olyanok akiket intimidálnak a nagyobb izmok.
Amúgy honnan tudod, hogy a kérdésbe írt személy nem edz? Megfelelő diétával és mozgással is sokáig tart míg valakin látszólagos eredmény mutatkozik, meg vannak olyanok akik bizonyos sérülések miatt kevésbé intenzíven edzhetnek van kezdhetnek neki a sportnak.
Mért gondolod, hogy az emberek kompenzálni akarnak a sportolással?
"teljesen látszik hogy nem lett semmivel se népszerűbb és ugyanúgy átnéznek rajta."
Mért gondolod, hogy népszerűség miatt csinálná bárki is?
Akkor mindegyikük maradjon sovány vagy kövér és haljanak meg korábban, mert különben téged bánt a viselkedésük?
nem furák.
te jársz terembe vagy edzel, sportolsz valamit?
Én nő létemre edzek heti háromszor (a párommal együtt) és mostmár a turmixot is nyomjuk, igaz csak edzés után. Mindketten irodisták vagyunk.
A kajánk is az átlagtól eltérő, egészségesebb általában, ettől függetlenül nem mondom, hogy nem eszek meg egy jó nagy tál cigánypecsenyét ha úgy van.
A súlyunk miatt kezdtünk ebbe az életformába és nekem így jó. Akkor is, ha nem feltétlenül lehet összehasonlítani a cigánypecsenye és a fitt tökfőzelék ízét, így előfordulhat, hogy a végén már fintorgok. :) Attól, hogy tudnék sokkal finomabb és sokkal egészségtelenebb kajákat is enni a sarki gyorskajáldában, még nem mondom, hogy ezeket az ételeket nem lehet jól, ízletesen elkészíteni.
Én sokkal inkább becsülendőnek látom a próbálkozást, ha valaki tenni szeretne magáért, mint furának.
Ennek ellenére persze vannak fölösleges körök. Ilyen az állandó turmixolás és bogyó szedés mindenféle mozgás nélkül, ami már nem a szimpla életmódváltás kategória szerintem és nem is tartom indokoltnak egy túlsúlyos embernél.
Szóval már az egészséges életmód megvetendő lett?
Mennyivel jobb a zsírban tocsogó kajákat enni,azt leöblíteni pár doboz energiaitallal,utána levezetésképp pár szál bagó.
Majd meló után hazamenni és chipset zabálva a barátok köztet nézni.
Utána meg is lesz az eredménye.
Egy átlag magyar 40-50 es férfi úgy néz ki mint aki lenyelt egy hordót.
Aztán esküsznek a zsíros húsra meg a szalonnára,mert a nagyszüleik is azt ették,de azt nem mondják hogy ők le is mozogták azt a kalóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!