Miért provokáció ha irodai dolgozóként takarítónak jelentkeztem a céghez ahol irodista vagyok? Az ok: a takarító többet kap mint az irodista.
A cégnél elment a takarító új ember kell. Fut az álláshirdetés. Én ott dolgozom irodai admin dolgozóként és beadtam a jelentkezést. Minden formaságra ügyeltem szépen postán levélben fényképes életrajzzal motivációs levéllel. A főnök ordított szerinte provokálok.
De miért?
Meg is mondtam neki. Én itt irodistaként diplomával 8 órában vagyok nettó 85-ös fizuval.
Határidők tömkelege időre jönni felelősség ha nem végzel maradhatsz ott pluszban amiért semmit se kapsz. Ezért nettó 85.
És a takarító 6 órában akkor jön megy mikor akar felelősség semmi a munkáját a kutya se ellenőrzi olyan mocsok van hogy belefulladunk sztem semmit se csinál nagyjából. És ezért 6 órára (amit a kutya se ellenőriz!) nettó 75.
Elvileg délután kettőre jön + 6 óra 20ig ott kéne lennie mikor én 16-17hkor megyek már nem látom. És 14 körül jött… és még pénzt is kap ezért? Vállalom! Halál komolyan!Akár a meglevő munka mellett akár helyett! Vállalom! Hol a szerződés! Aláírom.
A főnök meg ordít hogy provokáció.
De miért? Árulja már el nekem valaki! Könyörgöm!
Tán azért mert rávilágít arra hogy a cég egy felelősségteljes határidős kvalifikált diplomás dolgozóját még annyira se becsüli mint egy padlónyalót?
"még annyira se becsüli mint egy padlónyalót?"
Köszöbjük.
az emberek annyira féltik az ülőmunkájukat, hogy csak na.
És a minimálbér környékén, már az is csoda, ha valaki fizikai munkát elvállal, ebben nagyobb a hiány hidd el.
jogos! bár 2 dolgon csodálkozom:
1) irodai munkára bejelentve 8órára nem sok mindenre adnak csak brutto 130-at
2) takarítást külsős cég szokta végezni nem vesznek fel takarítókat saját alkalmazottként a cégek
Jaj, de régen volt ez a kérdés. Régen kiírtad hetente, most meg már egy fél éve nem...
Mi van, megint unatkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!