Visszafogott, szolid irodista vs. Szexi, vagány csaj?
én legutóbbi állásinterjúimra úgy mentem, hogy kilógott a vállamon a tetkó (nem direkt, csak nyár volt és kivágottabb olt kicsit a blúz) és a szemöldökpiercingem is bent volt, pedig komolyan állást akartam váltani...(szellemi munkakör, szenior pozíció)...
volt ahol megdicsérte a HRes a tetkót, volt ahol észre sem vették és volt olyan, ahol láttam, hogy nem tudja hová tenni az interjúztató a dolgot, mert alapjába véve interjúkra nem öltözök túl extrán (konkrétan volt ahová farmerben mentem mivel leöntöttem magam melóban kávéval és nem tudtam már átöltözni)...farmeros interjúról elég jó visszajelzést kaptam, de már ott láttuk, hogy nem egymást keressük
mostani helyemen egy olyan manager interjúztatott, akinek a rövidujjúból kilátszott a tetoválása - másnap aláírtam az ajánlatukat
emellett majdnem 40 vagyok
szóval a fentiekből kiindulva, nem hiszem, hogy egy hajfestés és vágás, egy kis normális bőrszín illetve egy alig észrevehető nyelvpiercing bárkiben is azt a kényszerképzetet keltené, hogy egy vagány csaj lennél ;)
sok sikert az interjúhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!