Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit kezdjek szerintetek egy...

Mit kezdjek szerintetek egy ilyen fonokkel? Nagyon felek, hogy próbaidő utan vagy alatt kirugnak.

Figyelt kérdés
1 honapja dolgozom kulfoldon egy multinal. Kezdjuk ott, hogy a fonokom minimalis szinten foglalkozik velem. Amikor viszont velem foglalkozik, eleg banto ahogy betanit. Sokszor nem mondja el a tutit, hanem azt varja el, hogy en mondjam meg de mivel en teljesen uj vagyok mondhatok barmit, az csak tippeles lesz. Nekem ez a betanitas annyira nem fekszik. Sokkal jobban szeretem azt ha valami erthetoen le van irva, es azt bármikor elo szedhetem, utana olvashatok. Na itt ilyen nincs. A fonok tart ilyen fel-2 oras sessionoket ahol ugy adja le az "anyagot" hogy a felet nekem kell kitalalni. Utana meg ugyanugy nem ertem, hogy mi tortent. Sokszor emiatt sztem azt hiheti rolam hogy hulye vagyok nem vagyok valo a pozicioba. En ugyanakkor ugy erzem mindent megteszek, amit ő elvar. Van igy is eselyem arra, hogy megsem fognak alkalmazni? Rosszul esne, ha kirugnanak mert csak emiatt koltoztem kulfoldre, sokat fizettem az alberletert stb. Vagy az ha meg az elejen nemtudok dolgokat, nem ok arra hogy kirugjanak? Nem volt semmi komolyabb elvaras a pozival kapcsolatban. Es konszolidaciorol is most hallottam eloszor. (Controlling pozi)

2021. nov. 11. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Nyugi, ez csak a "vendégszeretet"

Fogadok németországba vagy...

2021. nov. 11. 22:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Nemet fonok, de nem Nemetorszagban vagyok. :)
2021. nov. 11. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!