Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vokt mar olyan, hogy probaidob...

Vokt mar olyan, hogy probaidoben leleptetek egy cegtol, vagy kezdes elott visszamondtatok egy ajanlatot, es a cegnel nagyon kiakadtak emiatt?

Figyelt kérdés

2021. okt. 7. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze nem véletlenül próbaidő. Ha nem érzem jól magam valahol, akkor megnyalhatják a makkom. Nem fogok ott dolgozni.
2021. okt. 7. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyik volt kolléganőm lelépett másfél hónap után, mert kapott egy jobb ajánlatot. A főnök lila fejjel ordított vele, hogy milyen sokba került a betanítása, mit képzel, hogy van pofája felmondani ezek után. Természetesen a csajszit ez csak megerősítette az elhatározásában.
2021. okt. 7. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

próbaidő utolsó napján mondtam fel "minden előzmény nélkül"

nem éreztem jól magam, a tulaj meg cirkuszolt hogy ő bizott bennem meg hasonló f4sságok

hát ahhoz képest a 3 hónap alatt 1 szót sem váltott velem, és a cégnél senki sem segítette a betanulásom, nem tudom mit vártak

2021. okt. 7. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

En most mondtam fel probaido alatt, mert sokkal jobb ajanlatot kaptam.

Felajanlottam, hogy nem lepek azonnal, hanem maradok meg 2 hetet, megkoszontek es mondtak, hogy sajnaljak, hogy elmegyek, ha meggondolom magam, mehetek vissza barmikor ujabb interju nelkul.

Normalis helyeken kb. igy megy.

2021. okt. 7. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

ha kiakadnak, akkor legalább gyorsan megerősítik, hogy jól döntöttem.

Amúgy meg kit érdekel mit reagálnak?

2021. okt. 7. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Volt, hogy elfogadtam egy ajánlatot, de inkább visszamondtam, amikor az aktuális munkaadóm megadta, amit kértem.

Biztos nem örültek, de normálisan reagálták le. Előfordul az ilyen. Ha egy cég, vagy egy vezető emiatt kiakad rád, az őket minősíti, nem téged.

2021. okt. 8. 00:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbaidő utolsó napján mondtam fel, mert közben felvettek egy másik munkahelyre magasabb pozícióba. Nem tudom mérgesek voltak-e, csak a HR-esekkel beszéltem
2021. okt. 8. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!