Vokt mar olyan, hogy probaidoben leleptetek egy cegtol, vagy kezdes elott visszamondtatok egy ajanlatot, es a cegnel nagyon kiakadtak emiatt?
próbaidő utolsó napján mondtam fel "minden előzmény nélkül"
nem éreztem jól magam, a tulaj meg cirkuszolt hogy ő bizott bennem meg hasonló f4sságok
hát ahhoz képest a 3 hónap alatt 1 szót sem váltott velem, és a cégnél senki sem segítette a betanulásom, nem tudom mit vártak
En most mondtam fel probaido alatt, mert sokkal jobb ajanlatot kaptam.
Felajanlottam, hogy nem lepek azonnal, hanem maradok meg 2 hetet, megkoszontek es mondtak, hogy sajnaljak, hogy elmegyek, ha meggondolom magam, mehetek vissza barmikor ujabb interju nelkul.
Normalis helyeken kb. igy megy.
ha kiakadnak, akkor legalább gyorsan megerősítik, hogy jól döntöttem.
Amúgy meg kit érdekel mit reagálnak?
Volt, hogy elfogadtam egy ajánlatot, de inkább visszamondtam, amikor az aktuális munkaadóm megadta, amit kértem.
Biztos nem örültek, de normálisan reagálták le. Előfordul az ilyen. Ha egy cég, vagy egy vezető emiatt kiakad rád, az őket minősíti, nem téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!