Ha a második interjút visszamondtam, akkor kinek kellene irnom közülük,hogy annak az 1%-nak esélyt adjak, hogy még szóbaállnak velem? Korulmenyek lent.
Szoval abban a helyzetbrn amiben 2 hete voltam, vissza kellett mondanom a 2.interjut ami kovetkezett volna. Annyit irtam a levelbe, hogy a korulmenyeim valtozasa miatt..megkoszontem a lehetoseget stb. es beleirtam,hogy bizok benne,hogy a jovoben tudunk majd egyutt dolgozni.
Ezt kovetoen egy ures uzenetet kaptam, amit en tevesen ugy ertelmeztem sajnos, hogy a HR-es megkapta, es tudomasul vette. Viszont masnap amikor lett volna az interju, kaptam telefonhivast, hogy megy az interju es hol vagyok, az egyik interjuztato hivott, nem az, akinek megirtam,hogy nem fogok reszt venni. Mondtam neki,hogy visszamondtam,megirtam stb... aztan mondta(egyik interjuztato, nem pedig akinek megirtam ,hogy megsem veszek reszt) hogy majd utananeznek,neki errol nem volt tudomasa.
Nagyon rosszul jott ki ,tudom. Tanultam is belole, nem igy kell interjut visszamondani,hanem meg kell bizonyosodni,hogy biztosan eljutott az info.
Most igazabol az eselyemet latolgatom,hogy ha irnek egy emailt annak, aki felhivott akkor az intwrju idopontjaban, csatolva neki a visszamondo emailem,hogy lassa elotte mi volt a helyzetem,miert es hogyan mondtam vissza es megkerdeznem,hogy meg nyitott e a pozicio szamomra.
Vagy azon gondolkodom,hogy erdemesebb e annak irnom,akinek kuldtem akkor az emailt,hogy visszalepek...es aki aztan csak egy ures uzenetet kuldott vissza, ami valoszinuleg egy rendszeruzenet volt. De vegervenyben ha o mondjuk folytatna is a procedurat, a telefonhivo interjuztatohoz igy is valoszinuleg eljutna a nevem, feltetelezve,hogy lenne az egyik interjuztato...
A negativ kommenteket legy szives hagyjatok ki,hogy nincs semmi esely az egeszre,mert tudom,hogy epphogy van esely ,hogy ujra szobaallnak velem. Viszont a kerdesem arra vonatkozik,hogy hogy a legeselyesebb, melyikojuknek irjak....az ugyintezonek, vagy aki felhivott telefonon.
Persze bocsanatot kerve tennem..ha a telefonalo interjuzatonak irnek... az ugyintezonel viszont eljatszhatnam,hogy nem tudok a sztorirol,hogy ez kellemetlenseget okozott nekik,hogy nem jutott el az info,es megkerdeznem,hogy igy hogy visszamondtam, van e meg most eselyem reszt venni interjun.
Volt esetleg mar valaki ilyen helyzetben?
Nem volt szerencsés szöveg a körülményeim megváltoztak szöveg.
Nekem ez valami tartós dolgot sugall az leginkább azt, hogy találtál más állást.
Azt hívd fel, akivel leveleztél!
Mint írtam is, már egyik rossz lépésem sem tudom visszacsinálni... szerencsére nem azt írtam,hogy találtam állás,és hogy akkor már nem aktuális. Szóval így még talán érthető,mert akkot olyan dolgok történtek,amik csúsztatták a karrierem elkezdését..ami igaz is. most már 2 hét után ezek megoldódtak,és így biztossággal tudom magam elkötelezni egy céghez
Felhívni? én levelet terveztem írni. A telefonszám sincs már meg...kitöröltem, ne hogy véletlen felhívjam...akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!