Ilyenkor teljesen normalis ugye, hogy meg sok mindent nem ertek, nem ciki jelezni hogy meg nem tudom megcsinalni vagy szimplan kérdezni?
Data analystkent kezdtem el dolgozni egy nagyobb multinal oktober elejen. 2 hetig semmi nem volt jogorman csak treningek. Tegnap sz egyik nemet kollega vett a szarnyai ala magyarazott meg minden majd megneztunk 2 excel filet es elmondta h ezt meg ezt csinaljam meg. A linkeket a fileokhoz csak kesobb dobta at. A keresebol eleg egyszerunek tunt a feladat, majd miutan megkaptam a file-okat rajottem h fogalmam sincs mit kell veluk csinalni. A csavo meg mar ezektol a feladatoktol probalna megszabadulni. Szerintetek is ok ha egyeztetek vele egy mertinget h bar azt hittem egyertelmu a feladat igaxabol megse es resetesebb magyarazatot varok?
Probaidon vagyok es nem szerrtnem h elkuldjenek mert amugy eleg jo ceg sok lehetoseggel.
"Probaidon vagyok es nem szerrtnem h elkuldjenek mert amugy eleg jo ceg sok lehetoseggel."
Akkor főleg egyeztess, ezerszer rosszabb ha semmit se kezdesz a feladatoddal.
:DD
Most őszintén, tudsz mást csinálni? :))
Egyébként nem kell fs*ni, megmondod neki, hogy ne haragudjon, 2 hete folyamat tréningek vannak meg új infók, és szeretnéd kérni, hogy ezen a feladaton menjetek át röviden még egyszer, mert vannak kérdéseid.
Ennyi. :)
U.I ÉS nem ciki, sőt. Mindent kérdezz meg, még most az elején, az első hetekben egyáltalán nem ciki.
Én is ezen az elven voltam, tessék kérdezni, MINDENT ami fontos lehet és nem tiszta! (Nálunk volt olyan, aki évek óta ott volt és a saját termékéről amiért felelős, a reportjáról nem tudta nekem, az újnak átadni az adatokat, mi miből tevődik össze pontosan.. Mivel rajtam akarta számonkérni később, gondoltam ő tudni fogja, lévén kell hozzá ez az infó.. De nem tudta. Na EZ az, ami kicsit ciki.. :D Neki is át lett adva amúgy, csak xart/félt kérdezni gondolom. :)) )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!