Ha az önéletrajzom leadom egy cég portáján, az biztosan felkerül a cég irodájába?
Figyelt kérdés
Ha leadom az önéletrajzom egy cég portáján vagy egy belső dolgozónak, - mert azt mondja a portás vagy a dolgozó majd ő felviszi, odaadja - ebbe lehet bízni? Hogy tudom utólag leellenőrizni, hogy tényleg leadta a HR-es (vagy a megfelelő dolgozó) irodájába, (mivel csak személyes irat ki tudja kinek adja oda az ember, meg kéne egy állás is)? Volt olyan flegma középkorú női portás akiben őszintén szólva nem bízok (bár nem akarok ítélkezni sem), volt olyan nem portásként dolgozó középkorú női dolgozó aki készséges volt, máshol a marcona biztonsági őr / portás meg teljesen korrekt volt... Véleményeteket előre is köszönöm.2021. nov. 3. 16:33
21/23 A kérdező kommentje:
Igen így lesz most már. :)
Meg minden végzettségemet sem tüntetek fel legközelebb, felesleges...
2021. nov. 4. 10:46
22/23 anonim válasza:
Nálunk elég sok jelentkező van aki "házalva" adja be az önéletrajzát.
Mondjuk nekünk erre vannak kidolgozott nyomtatványaink minden helyen ahol lehetséges leadni ilyesmit. Az adott dokumentum típusától függően kicsit eltérnek, de mindegyikre csak az alap adatokat (név, születési dátum, lakcím) és egy aláírást kell dobni. Ebből 2 példány, 1 neki 1 nekünk, meg is vagyunk.
Az önéletrajzhoz tartozó nyilatkozaton rajta van, hogy határozatlan ideig tárolhatjuk az adatait.
Volt, akit így vettünk fel.
Bár ő egy kifejezetten jó önéletrajzot adott le, még én is csak úgy lestem.
Pedig rengeteg önéletrajzot láttam és készítettem.
23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és megerősítést, hogy egy önéletrajzba is van mit fejlődni, mivel folyamatosan változunk és a helyzet is.
2021. nov. 18. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!