Milyen munkákból (szaktudást mellőző) tudok magas jövedelmet szerezni (min. havi netto 300e Ft)? SOS!!
Van diplomám (kutató), de sajnos kisiklott az életem. Évtizedes családi stresszhelyzetek miatt az eü állapotom is folyamatosan hanyattlóban van.
Úgy érzem magam, mint egy lecsúszott alkoholista (nem iszom alkoholt, de a stresszhelyzetek azt eredményezték, hogy az agyi kapacitásom a nullához tart).
Sajnos a kialakult eü tünetek nagyon magas korlátokat jelentenek, borzmasan érzem magam.
Húzós anyagi gondokban vagyok..
Arra gondoltam,hogy átmenetileg szeretnék valami egyszerűbb, kevésbé stresszes, de jól jövedelmező munkát találni, ami mellett megengedhetem, hogy magán orvoshoz menjek, és esetleg megoldjam a betegségeket. Így a későbbiekben vissza tudnám kapni a normál életet kijutva az eü-i és anyagi krízisből..
Mert jelenleg semmi életkedvem. A közelebbi cél csak az lenne, hogy kijussak az anyagi gondokból. Ha nem sikerül az eü-i problémákat megoldani, akkor semmiképp nem szeretnék élni. Bár úgy sajnos nem tudok segíteni pl. a szüleimnek, viszont legalább nem is hátráltatnék senkit betegeskedésben.
Nagyon köszönöm a segítséget!!
Köszönöm!
10-es, nem tanári diploma, kutató.
A nyelvtanulás tényleg jó lehetőség. Arra én is gondoltam. :)
Csak jelenleg nagyon nagyon negatív anyagi helyzetben vagyok, ezért átmenetileg valami sürgős megoldás nagyon jó lenne.
Szinte megrekedtem a tünetek miatt.. Csak egyszerű (szellemileg kevésbé megterhelő) munkát tudok végezni a jelenlegi állapotomban. Fizikailag nem gond, ha nehéz.
Csak ugyebár az ilyen munkák általában nem jövedelmezőek..
Az értékesítés talán az erotikán kívül,ami nagyobb bevételhez juttathat valakit, ha sürgős. De az viszont nem túl emberséges "munka": folyamatosan zaklatni idegeneket, és vásárlásra ösztönözni. :/
Futarkodas tenyleg jo.
En viszont brutalisan rossz tajekozodo kepesseggel (vagy annak hianyaval 🤷♀️) rendelkezem sajnos. A reggelivel is este érnék oda, mire megtalálnám a helyszínt. 😅
Van egy hosszabb elozmenye annak, hogy ilyen "elcseszett" lettem. :/
A szuleim nagyon regimodi szemleletuek, es nagyon negativak sajnos. Naluk nem letezik olyan, hogy fejlodes, kreativitas, olvasas stb. Az intellektualis erdeklődésem csak ejjelente tudtam kiaknázni annó a tanulmányok alatt. Mindenkit ebbe az egyszeru, fejlodes nelkuli, robotikus , negativ kozegben tartanak (nekik ez az elet). Sehova nem mennek sosem, es szerintuk nincs is ra szukseg. Ennek kovetkeztében lettem ilyen "eletkeptelen". A fizikai munkakban jo vagyok, mert az az egyetlen, amirol szol az eletunk a csaladban (szülői környezet). :)(:
Kicsi arány, akik optimális támogatásban el tudnak helyezkedni. A volt szaktársaim nagy része fizika tanárként dolgozik, vagy pályát módosított.
Nekem a kémia területén lett tapasztalatom.
De valamiért annyira kiábrándultam a világból. :S
A cégek 99%-a kizarolag profit-orientalt. A gyogyszeripar nem egeszseget tamogat, hanem beteg embereket generál stb.
Nagyon sok az anyagi érdek. 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!