Vannak olyan foglalkozások, ahol nem szükséges a reál tantárgyak magas szintű ismerete, ellenben mégis jövedelmezőek?
Hogyne, pl. a cigaretta csempészet, egészen addig, amíg le nem buknak.
Bocs, de Te úgy akarsz majd tanulni, hogy melyik fizet többet? Lehet, mire elvégzed a sulit, már teljesen mások lesznek a jövedelmező szakmák...Sokkal jobb lenne, ha olyant tanulnál, ami érdekel.
Jelenleg az informatikai terület az, ami a legjövedelmezőbb.Vagy a CNC-s.
Ami így hirtelen eszembe jutott, kíváncsi vagyok a véleményekre és más ötletekre is:
(főleg egzotikusabb) nyelvek magas szintű ismerete, jogi pálya, sales, oktatás (nem állami területen, hanem pl. multiknál), kreatív területek (pl. webdizájn - ha el tudod adni magad), de valószínűleg egy jó szakmunkás (pl. asztalos) sem fog nyomorogni jól kiépített ügyfélkörrel
Jaj, Ti komolyan elhittétek, hogy a cigaretta csempészést javaslom? (mondjuk az igaz, hogy lefelejtettem mögüle a röhögő jelet, de sajnos elég sok ember számára jövedelmező) Látom, már húztok lefele szépen :D
Az már senkinek nem tűnik fel, hogy a CNC-st is írtam, ami jelenleg a legkeresettebb, legjobban fizetett (meg az IT-t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!