Milyen munkákból (szaktudást mellőző) tudok magas jövedelmet szerezni (min. havi netto 300e Ft)? SOS!!
Van diplomám (kutató), de sajnos kisiklott az életem. Évtizedes családi stresszhelyzetek miatt az eü állapotom is folyamatosan hanyattlóban van.
Úgy érzem magam, mint egy lecsúszott alkoholista (nem iszom alkoholt, de a stresszhelyzetek azt eredményezték, hogy az agyi kapacitásom a nullához tart).
Sajnos a kialakult eü tünetek nagyon magas korlátokat jelentenek, borzmasan érzem magam.
Húzós anyagi gondokban vagyok..
Arra gondoltam,hogy átmenetileg szeretnék valami egyszerűbb, kevésbé stresszes, de jól jövedelmező munkát találni, ami mellett megengedhetem, hogy magán orvoshoz menjek, és esetleg megoldjam a betegségeket. Így a későbbiekben vissza tudnám kapni a normál életet kijutva az eü-i és anyagi krízisből..
Mert jelenleg semmi életkedvem. A közelebbi cél csak az lenne, hogy kijussak az anyagi gondokból. Ha nem sikerül az eü-i problémákat megoldani, akkor semmiképp nem szeretnék élni. Bár úgy sajnos nem tudok segíteni pl. a szüleimnek, viszont legalább nem is hátráltatnék senkit betegeskedésben.
Nagyon köszönöm a segítséget!!
Te nekem adod a kutatói papírod, én neked adom a targoncásom. :D
Jó, nem, de ha elmész egy 1 hónapos targoncás képzésre, az 70-100k-ból kijön. Utána tudsz pénzt keresni, bár kezdőként a 300 necces.
Ha van jogsid, akkor lehetsz futár is mellette.
Úgymond segédmunkásként, semmiféle szakmai tudást nem követelő munkáknál nem fogsz olyan munkahelyet találni ahol netto 300 ezer forintot megkeresel.
Gyárba elmehetsz ( de az stresszel jár) oda nem kell szakmai háttér, és kézhez is kaphatsz netto 200-250 ezret. Netto 300 ezernél valamit le kell tenned az asztalra.
Köszönöm az ötleteket!:)
1-es, nem vagyok alkesz. :D
Nincs semmilyen káros szenvedélyem.
Csak az alkoholizmus degradáló eredményeihez hasonlítottam a leépült agyi kapacitást (esetemben évtizedes alvásredukció és családi stresszhelyzetek okozták/okozzák). :(
Üzletkötéssel próbálkoztam már.., állítólag jól ment. De oda kell kezdőtőke, hogy az első néhány hónapban megélj. + nem az én világom ez az ügynökösködés,nagyon inkorrektnek tartom. Becsapják az embereket.
2-es, az lemaradt, hogy nem vagyok srác.. 28/L
Bár végeztem már sokféle fizikai munkát. Építkezésben nem vagyok jártas. 😬
3-as, it's a deal! 🙌
Van jogsim, de sajnos a kóros kialvatlanság miatt agyam már nem sok.. A tájékozódó képességem pedig...
Tényleg eléggé elcsesződött egyén vagyok sajnos.
5, Fizika (korabban volt hozza optimalis kompetenciam, de sajnos tenyleg teljesen elbutultam idovel :/). Főleg memória problémáim lettek.
Várom a további tippeket, esetleg saját tapasztalatokat,,ha van!
Köszönöm!!
Fizika diploma, menj rá az angolra es a nemet nyelvre. Siman megkeresel 300-at.
Viszont kezdj el relaxalni, alexander technika, autogen-trening, stb , mert a stressz, depresszio okozza a memoria bajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!