Szegeden érettségivel hol van lehetőségem havi 350-400 ezer forintos fizetésre 8 órás munkával?
"És mit csinálsz Katymáron a világ vége után kettővel? Mert hogy munkalehetőség nem nagyon van ott az is tuti, ...."
Nem is kell hogy legyen ott munka lehetőség. Én is 60 km-ről járok be dolgozni az egyik nagy városba. Nem is örülnèk neki ha közel lenne a munka helyem mert ha valami gebasz van azokat hívják be elsőnek akik közel laknak. Tudom tudom nem vagyok köteles felvenni otthon a telefont ..... De akkor is
"te azt mondtad hogy normális házat lehet kapni..:D HA ez neked normális..."
El lehet lakni egy lakókocsiban is. Mondjuk ott már erősen le csökken a privát szféra.
Én már ezt szoktam meg.
Nem tudnék olyan helyen lakni ami mondjuk gyalog 5 percre van a munka helyemtől.
Ismerek pár embert akik 50-100-200 méteren belül laknak a munkahelyükhöz (Mert pl egy vasút állomáson laknak szolgálati lakásba és az állomáson dolgoznak) és egyáltalán nem dicsekednek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!