Szegeden érettségivel hol van lehetőségem havi 350-400 ezer forintos fizetésre 8 órás munkával?
52-es, gondolom, hitelből...
Nekünk NINCS hitelünk.
Van viszont egy bp-i belvárosi lakásunk, ahol munkalehetőség számtalan, én pedig, ha akarok, leköltözök és termelem magunknak az egészséges ételeket - nem a multi által árult ... -t (nem minősítem)
Ergo a munkanélküliség pont nem érint minket :-)
Még valami kérdés? :-)
Igen a belvárosi lakásotokat meg gondolom a gólya pottyantotta.:D
Nekünk meg igen hitelből van egy szép családi házunk amire legalább 10 évig egy fillért sem kell költeni. És mi itt termelhetjük meg városon azokat az egészséges ételeket amiért ti a fél országot keresztül utazzátok.:) Budapest lenne az utolsó város ahova költöznék.
Majd anyád kitagad.
Aztán majd írni sem tudsz gyik-en se
Nem, azt meg én vettem meg, hosszú évek és kemény harcok árán (nem a szülők tolták alám) - de azért az egész életemet nem fogom leírni.
De úgy látom, "savanyú a szőlő" és nem tudod elképzelni, hogy mások - türelemmel, egy kis gondolkodással, kitartó munkával, jó beosztással
HITEL NÉLKÜL !!! is léteznek.
Engem nem nyomaszt, hogy elbocsátanak akár engem, akár a fiamat a munkahelyről, mert SZABADOK VAGYUNK, nem kell rettegni, hogy elveszítjük a munkahelyünket, nem tudjuk fizetni a hitelt, elviszik a fejünk felől a házat, stb.
Van akkora terület lent, hogy akár önellátó módon megtermelhetnénk mindent magunknak - ha épp úgy alakulna.
Jaaa..rettegnünk nekünk sem kell Kedvesem, kényelmes életet élünk a hitel mellett is ami 10 éven belül vissza lesz fizetve. Munkahely pedig rogyásig van a környéken szóval az lesz mindig. Nem rossz dolog ám a hitel csak az a titka, hogy felelősségtudatosnak kell lenni és fizetni kel a törlesztőket. Igen szép is az önellátó mód, Budapestről lejárni vidékre minden héten öntözni, permetezni meg miegymás.:D Te azt gondolod ott Budapesten, hogy a növényeket csak elültetjük és maguktól teremnek. Rohadt sok gond van vele és hatalmas költség. Jobb egy olyan ház aminek van udvara és kertje nem igaz? Lakásnál max. az erkélyen ültetsz krumplit.:D
Mellesleg ki a franc akar 10 év spórolás után venni egy romos házat amire még rengeteget kellene költeni? Ha választani kell az idő és a hitel között akkor inkább a hitel.
Na jó, én befejeztem. Eddig normálisan válaszoltam, de Ti semmit nem tudtok rólam, csak támadtok és kötözködtök.
Annyira nem érek rá, hogy értelmetlen vitákat folytassak.
Amúgy épp most láttam egy Facebook hirdetést, Katymáron ( Bács-Kiskun) egy 100 nm-es házat, fürdőszobás, 1,7 millióért.
Persze ez sincs, mert Ti nem láttátok, tehát ez nem is igaz :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!