Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szegeden érettségivel hol van...

Szegeden érettségivel hol van lehetőségem havi 350-400 ezer forintos fizetésre 8 órás munkával?

Figyelt kérdés
Nehéz fizikai munka kizárva. Hétvégén nem szeretnék dolgozni. Ennyiből tudom elképzelni, hogy eléldegélnék.
2021. okt. 28. 22:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
100%

Már miért ne lehetnél érettségivel buta és tanulatlan? :D Ez az év poénja.

Ha felétek érettségivel valaki már értelmiségnek számít, akkor ott óriási baj van.

2021. okt. 29. 10:14
 32/77 A kérdező kommentje:
Tanulatlan az aki csak 8 általánost végez például. Nekik valóban nem jár ennyi fizetés, de nekem aki érettségit végzett megillett ennyi pénz, ez nem nagy pénz. Elköltök 150 ezer forintot egy szép albérletre, és kell még 250 ezer forint, hogy éljek belőle. Arról nem is beszélek már, hogy félretenni stb. De nyílván ha maradok a cégnél akkor elvárnék évi 5-10% béremelést ahogy betanulok és később már tudnék félretenni is.
2021. okt. 29. 10:17
 33/77 anonim ***** válasza:
97%
troll, ne etessétek..
2021. okt. 29. 10:18
 34/77 anonim ***** válasza:
100%
Én szegeden még minimálbéres melót se találok OKJ + érettségi + nyelvvizsgával xd
2021. okt. 29. 10:20
 35/77 anonim ***** válasza:
92%
Én érettségivel keresek nettó 420 ezret egy gyárban. Havi 3 túlórával pedig már nettó 550 körül + cafetéria pedig csak egy érettségim van. Egy érettségi semmit nem ér, de még azzal is lehet jól keresni ehhez viszont kell áldozatot hozni. pl. 12 órás műszakrend és meleg zajos környezet elviselése. Ez nem jelenti azt, hogy az egészséget kockára kell tenni (rákkeltő anyagokkal dolgozni vagy nehéz fizikai munkát bevállalni) A lépcsőt fokonként kell bejárni. El kell indulni alulról és lépésről lépésre kell felfele haladni. Olyan nincs, hogy én most 6 lépcsőfokot átlépek és 400 ezreket fogok keresni rögtön. Sehol nem adnak ennyi kezdőbért.
2021. okt. 29. 10:20
 36/77 anonim ***** válasza:
94%
Az még lemaradt, hogy ilyen fizetések tekintetében Szeged, de az egész Alföld halott. Ilyen pénzekért Budapestre vagy környékére kell menni vagy a nyugati határ mellé.
2021. okt. 29. 10:22
 37/77 anonim ***** válasza:
95%
Szegeden csak nehéz fizikai munkával lehet jól keresni
2021. okt. 29. 10:27
 38/77 anonim ***** válasza:
100%

"megmondtam itthon is addig nem megyek el dolgozni amíg nem fogja kitermelni azt, hogy kivegyek egy normális albérletet és mellette élni is tudjak ,"

Mindezt 29 évesen... LOL!!!

Meg: "Nehéz fizikai munka kizárva. Hétvégén nem szeretnék dolgozni."

Hát troll ide vagy oda, én úgy vágnám ki otthonról, mint a macskát...

igények vannak, de gondolom, haza nem igazán adsz a semmiből, ergo 29 évesen a szüleid nyakán lógsz - ideje lenne felnőni.

Ha annyira "tanult" vagy, akkor meg lehet menni külföldre jól keresni :-)

Mondom mindezt úgy, hogy egyenlőre nálunk is otthon lakik a huszonéves fiam, csak épp Ő amellett, hogy haza is ad, már összespórolt egy vidéki házra valót :-)

És nem keres 350 ezret, sőt, 250 ezret sem - csak tudni kell beosztani a pénzt.

Remélem, azért előbb-utóbb majd felébredsz az álmodból :-)

2021. okt. 29. 10:55
 39/77 anonim ***** válasza:
92%

"Mondom mindezt úgy, hogy egyenlőre nálunk is otthon lakik a huszonéves fiam, csak épp Ő amellett, hogy haza is ad, már összespórolt egy vidéki házra valót :-)"

Mennyibe is kerül az a vidéki ház?

2021. okt. 29. 11:01
 40/77 A kérdező kommentje:

Elköltözni nem fogok, itt születtem és szeretem a várost. Külföld pláne kizárva, nem megyek ki mosogatófiúnak.

Az meg, hogy a szüleim nyakán vagyok azzal mi a gond? Én kértem, hogy megszüljenek? Nem. Ők akartak gyereket, akkor most gondoskodni is kell róla.

2021. okt. 29. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!