Szegeden érettségivel hol van lehetőségem havi 350-400 ezer forintos fizetésre 8 órás munkával?
Már miért ne lehetnél érettségivel buta és tanulatlan? :D Ez az év poénja.
Ha felétek érettségivel valaki már értelmiségnek számít, akkor ott óriási baj van.
"megmondtam itthon is addig nem megyek el dolgozni amíg nem fogja kitermelni azt, hogy kivegyek egy normális albérletet és mellette élni is tudjak ,"
Mindezt 29 évesen... LOL!!!
Meg: "Nehéz fizikai munka kizárva. Hétvégén nem szeretnék dolgozni."
Hát troll ide vagy oda, én úgy vágnám ki otthonról, mint a macskát...
igények vannak, de gondolom, haza nem igazán adsz a semmiből, ergo 29 évesen a szüleid nyakán lógsz - ideje lenne felnőni.
Ha annyira "tanult" vagy, akkor meg lehet menni külföldre jól keresni :-)
Mondom mindezt úgy, hogy egyenlőre nálunk is otthon lakik a huszonéves fiam, csak épp Ő amellett, hogy haza is ad, már összespórolt egy vidéki házra valót :-)
És nem keres 350 ezret, sőt, 250 ezret sem - csak tudni kell beosztani a pénzt.
Remélem, azért előbb-utóbb majd felébredsz az álmodból :-)
"Mondom mindezt úgy, hogy egyenlőre nálunk is otthon lakik a huszonéves fiam, csak épp Ő amellett, hogy haza is ad, már összespórolt egy vidéki házra valót :-)"
Mennyibe is kerül az a vidéki ház?
Elköltözni nem fogok, itt születtem és szeretem a várost. Külföld pláne kizárva, nem megyek ki mosogatófiúnak.
Az meg, hogy a szüleim nyakán vagyok azzal mi a gond? Én kértem, hogy megszüljenek? Nem. Ők akartak gyereket, akkor most gondoskodni is kell róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!