30-35 évesen még érdemes lehet teljes pályát váltani? (Eddig ügyfélszolgálaton dolgoztam, most pedig IT support lenne)
Sziasztok!
Mit gondoltok, 30-35 évesen még lehet értelme pályát váltani? Ügyfélszolgálatról (Customer Support, Tech support), váltanék IT support-ra, ahonnan 6-12 hónapon belül szeretnék junior backend-re váltani, egyből is válthatnék igen, viszont 6-12 hónapig még online kurzusokat tervezek végezni, projekteket, amikkel talán később lehet esélyem arra, hogy felvesznek junior backend-re.
Mit gondoltok? Volt esetleg köztetek valaki ,,későn'' váltott pályát, de nem bánta meg?
Megéri. Én hasonló korban váltottam, másfél év IT support után hálózatüzemeltetés (NOC), most pedig hálózatbiztonsággal fogalkozó cégnél vagyok a TAC-nál. Lehetőségben soha nem volt hiány, de rengeteget kell tanulni, hogy lépést tarts a tapasztaltabb kollégákkal.
Ha valamin változtatnék, másfél év fölösleges volt a IT supportban. Ez egy elég jó, és lényegretörő videó a témában:
#8 ennyire azért nem meredek váltás lesz haha
#9 hmm jó, akkor kihagyhatam az IT supportot, talán data analyst-ként próbálkozok akkor be először.. még nem érzem készen a tudásom ahhoz, hogy jr. szoftverfejlesztőnek jelentkezzek :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!