Hogy lehet kapcsolatba lépni a facebookal?
Van egy funkció ami már több mint egy hete nem működik és csak a "Sorry, something went wrong. Please try again." üzeneteket tudja dobálni.
Jeleztem nekik a probléma jelentése gombbal ami az oldal jobb alsó sarkán található, részletesen leírtam benne, hogyan idézhető elő a probléma screenshotot is csatoltam de még mindig nem működik.
Próbáltam support oldalon élő chaten kapcsolatba lépni velük de a chatre aztírja "Chat Unavailable" (néztem délelőtt, délután, este, hajnalba mindig ezt írta).
A chat gomb mellett van egy email gomb amire ha rákattintok semmi nem történik.
Próbáltam e leírás alapján is felvenni velük a kapcsolatot ( [link] ) de semmilyen overview vagy education tab nincs a commerce managerben.
Legnagyobb eséllyel így kapják meg:
Leírod részletesen egy A4 oldalra a problémát. (Magyarul is jó, olvashatatlan kézírással) Ne felejtkezz meg a dátumról és válaszcímeől se.
Összetekered a lapot hogy beférjen egy üres barna sörösüveg nyakán. Majd leparafadugózod. Ezután beledobod a legközelebbi folyóba vagy szenyvízcsatornába. Egyre megy.
Facebook így is mindent tudni fog. :)
Köszönöm a válaszokat!
#3 Rá írtam a cikk alapján a Facebook for Business oldalukra, egy messenger bot elvileg rögzítette a hibajelentésem.
#4 Az egyik ami már több mint egy hete nem jó az a commerce account létrehozás.
Ezt úgy véljük globális probléma lehet mert 3 különböző facebook accból is megpróbáltuk mindegyikből azt írja "Something went wrong".
Ezt konkrétan akkor írja mikor megadnánk a commerce account nevét.
Kép: [link]
A másik pedig facebook alkalmazást nem tudunk néha létrehozni a fejlesztői oldalon (itt is a semmitmondó "Something went wrong" hiba) de ez olyan szokott lenni, hogy vagy jó vagy nem (általában várunk fél napot max 1 napot és utána jó de 1 nap múlva már megint nem jó...).
Most épp megint nem jó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!