Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet kapcsolatba...

Hogyan lehet kapcsolatba lépni a facebookal?

Figyelt kérdés

A szabályzat szerint a hamis profilok sértik a szabályzatot. Ilyen az is,ha egy híresség vagy más személyiségnek adja ki valaki magát álnéven. Volt szerencsém egy ilyennel összetalálkozni, és be is jelentettem a profilját, megjelölve,hogy a fényképek valójában melyik hírességet ábrázolják,amire a facebook azt az üzenetet küldte nekem,hogy nem sérti a szabályzatot,de ha engem zavar akkor letilthatom az illetőt.

Szóval én felhasználhatom valamelyik híres focista fotóit, létrehozok vele egy új profilt pl. Márton Áron néven és nyugodtan bolondíthatom a csajokat,mert nem tiltja a szabályzat? Ha valakit bosszant letilt,de attól még játszhatok több száz másik emberrel? Ezt megkérdezném komolyabban az üzemeltetőktől,de nem tudom hol lehet felvenni velük a kapcsolatot.

2020. okt. 3. 06:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!