A vállalkozók miért csak most akarnak kicsit több bért fizetni mikor már ég a ház és nincs dolgozójuk?
Figyelt kérdés
Volt rá bő 30 évük hogy normális bért adjanak.2021. okt. 21. 17:28
1/9 anonim válasza:
Én vállalkozó vagyok és most sem akarok normális bért adni HAHAHAA
2/9 anonim válasza:
Basszus, mára nevet se kell látnom csak a felsorolásba olvasom a kérdést, mondom ez tuti Balázs. Így legyen ötösöm a lottón is. :D
3/9 anonim válasza:
Azért, Balu, mert amíg találnak óccsóér' melóst, nem fognak többet fizetni.
4/9 anonim válasza:
Mi a fsznak fizessenek többet, ha szarért-hugyért is találnak munkaerőt?
5/9 anonim válasza:
Neked most se fognak többet fizetni.
7/9 anonim válasza:
Piacon szólsz, ha túl olcsó az alma? Na ugye.
8/9 anonim válasza:
a kukacos és rohadt alma meg piacra se kerül...
9/9 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy nyugaton a 2-3 ezer eurós fizetéshez 10-12-14 órás munkaidő társul. És megkövetelik a magas minőséget. Emiatt aztán a nagyszájú szerencselovagok lassan visszaszivárogtak hozzám. A fix 8 órába. Ahol a munkaidő negyedét ellopják cigizéssel, kajálással, budiba járással és kütyü nyomkodással. És a munka minősége is csak erős közepes. Na, ezek szerint bérezem én is őket. De nekik ez jó. Mert kint a "belüket kidógoztatták velük" mondják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!