Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehetek vállalkozó úgy, hogy...

Lehetek vállalkozó úgy, hogy nincs piacképes végzettségem? 23/F

Figyelt kérdés

Nincs normális végzettségem és épp emiatt mélyszegénységben élek. Rosszul keresek.

Egyetemen tanultam, de nem piacképes szakon, egy büfészakos diplomám van.

Nem értek semmihez sem. Nincs eladható tudásom.

Jó lenne kitörni a szegénységbôl, ahhoz meg vállalkozónak kéne lenni.

Sikerült összekaparnom 3 millió forintot, a Ptk szerint ennyi kéne, hogy indíthassak egy kft-t.

2021. okt. 3. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Persze, ha a vállalkozás alapításához szükséges tőke rendelkezésre áll, valamint olyan tevékenységre vállalkozol, amire nincs kötelező végzettség előírva
2021. okt. 3. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

És akkor mire vállalkoznál? Hogyan teremtenéd elő a szükséges eszközöket? Hogyan ismertetnéd meg a potenciális ügyfeleiddel a szolgáltatást?

Amúgy a mélyszegénység meg a 3 milka csak nekem fura egymás mellett?

2021. okt. 3. 13:45
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

és mit fogsz csinálni a vállalkozói kereteden belül?

Azért mert alapítasz egy kft-t még nem fog dőlni a pénz.

2021. okt. 3. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Senki se tiltja meg.
2021. okt. 3. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Pokolbeli fagyizot nyissal, joember.
2021. okt. 3. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:

A (tisztességes) vállalkozás nem helyettesíti a hozzáértést. Csak arra jó, hogy a munkád értéke nálad marad, nem a főnöknél és a tulajdonosoknál.

Persze van, aki eljut oda, hogy mások dolgoznak neki, és már majdnem semmi dolga nincs, de ezt évekig tart felépíteni.

2021. okt. 3. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehetséges vállalkozást alapítani végzettség nélkül de ha nem értesz semmihez akkor nem túl sok értelme van.Így mégis milyen szakmában akarsz vállalkozást,hogyan tervezel profitot csinálni?Nem úgy van az hogy nyitsz egy vállalkozást és onnantúl rohadt sok pénzed lesz,azt valahogy el kell érni.

Még azt se tudod mit jelent a mélyszegénység mert aki tényleg mélyszegény az alapvető létszükségletek is alig tudja megteremteni nemhogy 3 millió forintot szedjen össze.

2021. okt. 3. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet mélyszegény a szülei miatt és igen össze lehet kaparni 3 milliót úgy is hogy nincs semmid én már csak tudom
2021. okt. 4. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!