Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kell elképzelni ezt?

Hogyan kell elképzelni ezt?

Figyelt kérdés
Ma volt telefonos állásinterjúm, és az interjúztató küldött egy indivizo tesztet, amit ki kell töltenem. Nem tudom hogyan kell ezt elképzelni, még meg sem mertem nyitni, mert az interjúztató azt mondta ennek az eredményén múlik felvesznek-e, vagy sem. (Egy éve munkát keresek, így nagyon örülnék neki.) Valakitől kértek már ilyent? Milyen jellegűek a kérdések? Szeretném legjobb tudásom szerint kitölteni. :)

2021. okt. 21. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Az indivizo egy szoftveres megoldás az interjúfolyamat segítésére, ezt sajnos csak a HR-es tudja megmondani mi van benne, milyen jellegű kérdések.

Milyen jellegű munka?

Nem hinném hogy szakmai kérdések lennének, azt nem a HR végzi, valószínű IQ szűrős logikai fejtörők lehetnek, vagy pedig személyiségteszt.

2021. okt. 21. 11:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom micsoda maga az indivizo, picit utánaolvastam. Nem hiszem, hogy szakmai kérdesek lennének, nem kérnek különösebb tapasztalatot, csak érettségit. De így, hogy egy IQ teszthez és személyiségteszthez hasonlítottad már körvonalazódott bennem milyen jellegűek a kérdések, erre voltam kíváncsi. Egyébként call centeres munkakör.
2021. okt. 21. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Megcsináltad? Milyen kèrdèsek voltak? Sikerült?
2021. okt. 28. 16:40
 4/4 A kérdező kommentje:

3-as, igen, kénytelen voltam, ez is a feltétel volt az álláshoz. :D Nem kérdések voltak, konkrétan ugyanezt kellett végigklikkelgetnem: [link]

Igen, sikerült, azóta már az utolsó simítások zajlanak, hamarosan kezdek is a cégnél. :)

2021. okt. 28. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!