Hogy kell elképzelni egy olyan home office munkát ami nincs időhöz és mennyiséghez kötve?
Kérdeztem az interjún, mikor mondták, hogy úgy osztom be az óráim ahogy szeretném, hogy akkor gondolom meg van határozva, hogy x órában y mennyiség? De azt a választ kaptam, hogy nem, inkább a pontosság a lényeges.
Én azért remélem, hogy lesz valami program, amibe be kell jelentkezni, ami méri a munkával töltött időt vagy ilyesmi. Olvastam itt olyat, hogy van ahol veszik a képernyő képet is. Végülis itt is mondták, hogy majd valami programot le kell töltenem a gépre, de szerintem az nem ehhez fog kelleni.
Szóval már előre kicsit kellemetlen a helyzet, mert szeretném az x órám normálisan végigdolgozni, de valahogy olyan érzésem van, hogy mivel ennyire nem nézik, hogyan fogom tudni bizonyítani, hogy tényleg folyamatosan csináltam, ha még a normát sem árulták el?
Nem tudom mit nem értesz azon, hogy "pontosság", de lefordítom neked: kész kell lenni a munkáddal határidőre. Hogy mikor csinálod az nem érdekli a munkáltatód.
Nem, nem lesz olyan program ami a munkával töltött időt méri szimplán azért, mert sehol a világon nem fedezték még fel azt a programot amivel egy dolgozóról meg lehet mondani, hogy mennyi munkát végez.
Képernyőképet akkor készíthetnek ha erről előzetesen tájékoztatnak. Egyébként hótmindegy, mivel - ahogy elmondták - az a lényeg, hogy legyen meg a munka.
Nem kell bizonyítanod, hogy folyamatosan dolgoztál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!