Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tulajdonképpen Thevr Bazsi és...

Tulajdonképpen Thevr Bazsi és Dani mit csinál?

Figyelt kérdés
Szeretném leszögezni, hogy senkinek a pénztárcájában nem kutatok és nem is rosszindulatból, csak szimpla kíváncsiságból kérdezem! Mert nem tudom elképzelni, hogy napi 8 vagy nem tudom ők hány órában dolgoznak, hogy ezalatt ők vajon milyen teendőket látnak el a bérükért cserébe. Valaki tud ezzel kapcsolatban felvilágosítást adni?
2021. okt. 20. 15:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%
Ők a brand arcai, tartalmat gyàrtanak, tartalmat terveznek.
2021. okt. 20. 15:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

elmondták az 1ik videójukban.

Balázs feltölti a vodokat, timespampeli, Dani meg a highlitokat vágja.

2021. okt. 20. 15:54
 3/18 A kérdező kommentje:
Kicsit lehetne bővebben/konkrétabban? Ehhez miért nem elég Pisti és Jani?
2021. okt. 20. 15:54
 4/18 anonim ***** válasza:
87%

Tekints úgy az egészre mint egy tv-s produkcióra.

Ott sem a műsorvezető tölt be minden más munkakört ami a műsor gyártásához szükséges. A VR már rég túlnőtte magát azon a szinten hogy két ember beül valami potatokamera elé amit benyomnak, aztán ott elbohóckodnak valamit.

2021. okt. 20. 15:57
 5/18 A kérdező kommentje:
De én valójában azt nem értem, hogy nekik a munkaidejükből mennyi megy el ténylegesen munkával. Mert az, hogy Bazsi feltölti a vodokat, az 6-8 órát vesz igénybe?
2021. okt. 20. 16:02
 6/18 anonim ***** válasza:
66%
Foglalkoztál valaha videóvágással, szerkesztéssel stb.. vagy egy youtube csatorna menedzselésével? Ha igen, akkor értenéd.
2021. okt. 20. 16:34
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érdekelne…

Balázs elvileg vágó, de nem tudom hogy mi vágni valót gyártanak… Mert kb. semmit.

És azt is Dani vágja.

Az hogy az időbélyegeket elkészíti kb. napi félóra.

2021. okt. 20. 16:34
 8/18 A kérdező kommentje:
6-os foglalkoztam már, ebből adódóan tudom, hogy nagy munka! De 7-essel együtt én sem értem, hogy highlights videón kívül mit kell vágni! 6-8 vagy tököm tudja mennyi időt nem vesz igénybe!
2021. okt. 20. 16:46
 9/18 anonim ***** válasza:
67%

Én annyira nem követem a csatornát, de azt tudom hogy folyamatosan megy a podcast, gameplay stream, tech videók, gyanítom Jani és Pisti semennyire nem érnek rá ezekkel bohóckodni.

Simán elmehet sok óra a vágással.

2021. okt. 21. 10:28
 10/18 anonim ***** válasza:
61%
Csak hogy a streameket (ami a tartalom 90 százalékát teszi ki) nem vágják.
2021. okt. 21. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!