Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit érdemes mondanom...

Mennyit érdemes mondanom berigenynel palyakezdokent?

Figyelt kérdés

Budapesten mennyi az amit mondhatok minimum. És mennyi a mar sok nettó fizu?

A 200.000ft az kevés vagy simán mondhatom a 250.000ft-ot.

2021. okt. 20. 14:32
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

láthatatlanban ítélkeztek ez is nagyon bicskanyitogató vagy mi...

igen megfogom csinálni a mérlegképest is képzeld :) vannak terveim, de sok munka amúgy is úgy kel el, hogy ismerősnek adják ..de én most annak az írásnak válaszoltam aki úgy írt ahogy.. de mindegy. állásinterjún sokszor voltam és nem hajítottak ki egyikről sem ... de láthatatlanban biztos kellett ilyet írni?

szakmai képzettségen felül meg kell lennie az élet értelmességének is és sok egyetemet végzőknél ez nulla. dde örökre vannak kivételek mindenhol is :)

Legyen szép napotok! :D

2021. dec. 6. 11:17
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem látatlanban írom. Látom a válaszaidat, az írásképedet, a hozzáállásodat, és az elképzelésedet a dolgok működéséről.

Ez már éppen elég információ, hogy be se hívjalak interjúra.

Nem tudsz az adott területről semmit, de magyarázkodni, mellébeszélni, kiforgatni a szavaimat tudod, figyelmen kívül hagyod az érveimet, nem reagálsz rá.

Lehet, hogy az állásinterjún ezt nem csinálod és át tudsz verni egy kezdő hr-est (mert a te pozidon nem fog egy profi fejvadász dolgozni azt gondolhatod), de nekem teljesen egyértelmű, hogy kerülne kell veled a közös munkát és nem a diploma hiánya miatt.

2021. dec. 6. 11:24
 23/27 anonim ***** válasza:
*kerülni kell
2021. dec. 6. 11:25
 24/27 A kérdező kommentje:

rendben.

átverem igen! XDD

2021. dec. 6. 12:01
 25/27 A kérdező kommentje:
mindenki magából indul ki
2021. dec. 6. 12:01
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, átvered, nem magamból indulok ki, hanem abból amit írtál.

Mert a nyakamat teszem rá, hogy nem vagy ilyen nyomorék egy interjún, viszont belül ilyen vagy, amit itt mutatsz.

De látom megint a lényeget sikerült megragadnod. Érthető, hogy miért nem releváns nálad az okj-nál több.

2021. dec. 6. 13:40
 27/27 A kérdező kommentje:
Rendben.
2021. dec. 11. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!