Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A keramia iparban erdemes...

A keramia iparban erdemes dolgozni, megfizetik az ember?

Figyelt kérdés
Ugy hallottam hogy lelegeztetogepre kotott az iparag, nem nagyon profitalhato. Megkedveltem az agyaggal valo munkat, de a penzek nem nagyon erik meg.

2021. okt. 15. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Marmint a kocsog gyartast? :))

Viccet felre teve, a hippiket leszamitva szerinted kinek kell ilyensmi? Nalunk a lakasba 1 db keramia cucc sincs, jo van porcelan edeny, ikeas, de veluk ugyebar versenyezni nem fogsz tudni...

2021. okt. 15. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Na és pontosan mire gondolsz?

Kerámiából nagyon sok cucc készül, amiknek fontos a hőellenállása. Csipesztől kezdve ipari alkatrészekig.

Anyagmérnöki BSc -vel tudsz ilyenekkel foglalkozni például, de Magyarországon úgy is kétséges.

2021. okt. 15. 13:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Eloszor egy keramikus szakmara gondoltam, es ha jol mennenek a dolgok, akkor mennek akar egyetemre, de ugye ketseges a jovo, mert a szagma az ahogy latom az eletben maradasert kuzd
2021. okt. 15. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha az űrsiklókra készíted a kerámia védőborítást, akkor igen. Ja várjá mégsem mert már azokat is kivonták a szolgálatból.
2021. okt. 16. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!