Hogyan végezze az ember a munkáját ha el lehetetlenítik?
Így is napi 13-15 órát dolgozik az ember,ezekután 9-11 óra pihenés jár,majd újra kezdődik minden ellőlről,most meg jön ez is.
Nem elég hogy Szlovéniában már csak tankolni lehet,de most az olaszok is kezdik,aztán majd jön a többi ország.
Alig találkozik az ember valakivel,de továbbra is erőltetik ezt a sofőröknél is?
Elég sok ember ez miatt sem jár már Szlovéniában,vannak akik már Ausztrián keresztül mennek Olaszországba is,de most azt mondja a főni hogy mostmár a kollégák Olaszba se akarnak majd járni ez miatt.
Ausztriában is be akarták vezetni a sofőröknél,sokan ezért sem mentek az nap dolgozni, aztán érdekes módon ez miatt nem vezették be mert nagyon sokan nem voltak hajlandóak dolgozni.
Így sincs sofőr aki ezt a fajta hajléktalan életmódot csinálja,élje,távol a családtól 2-3 héten át,de úgy érzem nekem is be kellene fejezni ezt és másba kell kezdenem?
Tudom hogy létezik a covid,volt akit eléggé meg is betegített,szerencsére mindenki fel épült, de sokan most az oltástól szenvednek és ezt nem magamtól találom ki sajnos ismerem ezeket az embereket.
Érdekes módon munkámban sosem kaptam el,mikor haza jöttem 2 hét szabira +1 hétig szervízben volt a gép akkor kaptam el a drága mamától,drága mama pedig csak az idős otthonba jár.
Egyszerűen.
Aki ilyen területen szeretne dolgozni az beoltatja magát és lesz igazolványa.
1. Ezek szerint ha én el kaptam és ki gyógyultam az nem számít védettnek? Csak 3 hónapig...
Évente kellene szúratni magát az embernek? Mert ez a terv.
Ez jólvan így?
Lehet hogy igazad van,de akkor senki se panaszkodjon majd hogy a boltokban nem érkezett meg az élelmiszer,élelmiszer hiány lép fel így az árak még jobban emelkedni fognak.
Angliában például az élelmiszerek ott romlanak meg, mert nincs aki el vigye,és miért? Azért mert ennyire becsülték a sofőröket,keletiek haza jöttek aztán már nem is nagyon érdemes oda menni a brixit miatt sokak szerint, ha ezt akarják el érni itt is akkor hajrá,építsenek le mindenkit.
Sok országban vannak tüntetések, igaz ezt nem nagyon reklámozzák,több országban is durva volt látni ezt hétvégenként.
Olaszországban 27-én tüntetés lesz,kíváncsi leszek milyen nagy katasztrófa lesz az élelmiszer ellátásban.
Igazat megvalva a magyar gyümölcs az igazi,szóval aki támogatja ezeket a törvényeket azok csak magyar gyümiket egyenek,senki se várja akkor az olasz gyümölcsöket kis hazánkban, remélem senkinek sem fog hiányozni az sem...
"Évente kellene szúratni magát az embernek? Mert ez a terv."
...mint az influenzánál. Tudomásul kell venni, hogy a covid is így működik. Emlékeztető oltás kell, nem nagy cucc.
Szerintem azért nem vagytok annyian, hogy emiatt élelmiszerhiány alakuljon ki.
Szerintem meg szürrealisztikus, hogy egy oltás miatt a fél világ ennyire sír. Szánalmas.
Nem is csoda, hogy alig jövünk ki belőle, mert ennyire elbutult mindenki.
Vált szakmát vagy legyél munkanélküli akkor.
Igazából semmi konkrétum nincs, szóval ez inkább ilyen oltáshiszti, igaz?
Be kell oltatni magad, aztán kész. Valójában egyértelműen bebizonyosodott már, hogy az oltás jobb, mint nélküle átesni a betegségen.
"hogy évente 2x kiszórjanak 8 millió vakcinát. Milyen jó biznisz ez már?"
Az, hogy jó biznisz valami, még nem bizonyítja, hogy szükségtelen.
Bármiből lehet pénzt csinálni.
Az influenzaoltás-biznisz miért nem zavar?
És ha olyan jó biznisz, miért nem szállsz bele?
3. Ne haragudj de az influenza oltást az veszi fel aki szeretné,ott nincsenek zsarolások,persze ezt nem mindenki érzi annak,de ha majd egyszer egy másmilyen zsarolós szituációba kerülsz a munkáltatódnál,akkor majd te is érezni és tudni fogod mien is ez?
Ezt majd az idő el dönti,de régebben volt egy olyan szavazás ki mit lépne ha ez lenne?
Elég sokan abba hagynák és mást csinálnának,több sofőr csoportban is volt erről szó és szavazás is,igaz nem csak magyar csoportokban, de az biztos hogy nagy fölénnyel nyert a pályát elhagyó emberek száma.
Most is nagy a sofőr hiány,ez jobb nem nagyon lesz,inkább csak rosszabb,de ha ezt a törvényt mint már sok-sok mást is be hoztak még úgy se lesz ember mint eddig, de ki tudja? Lehet ez a terv.
Ha egy kicsit is bele gondol az ember,nagyon már normális ember ezt a munkát nem csinálják,nagyon könnyűnek hangzik ez a sofőrösdi de egyáltalán nem az,de minden ember úgy tudja meg csak ha legalább 1 hónapot csinálja,aztán ha nem fakatt sírva az már jó.
4.Tényleg jó biznisz az már egyszer biztos,nem hiába épül Debrecenben a vakcina gyár.
5.Én nem sírok,biztosan valakik örülnének neki,egyszerűen csak az a probléma hogy rá erőszakolják az emberekre,aki el kapta a vírust és fel is gyógyult minket kapjon szurit?
Ha nem lettek volna ennyire erőszakosak szerintem sokkal több ember fel vette volna.
Nem csak egy szuriról beszélek,ha nem az évenkénti szerinted oké?
Akinek kell az mennyen érte.
Aki egy kicsit is gondolkodik,mérlegel azok a buta emberek?
Csak egy kicsit menny vissza az időben,aztán nézd meg mikor akartak jót a kisembernek? Akkor szerintem már sokkal de sokkal jobb világ lenne.
Nagy valószínűséggel váltás lesz a vége,most ha valami bajom lesz az állítólagos megmentő szuritól akkor pedig lehet hogy örökre az leszek,de az sem kizárt hogy a temetőben végzem.
6.Szlovénia is így kezdte agusztus elején azt hiszem, aztán kb hetente tolták ki a határidőket,láss csodát most már be is van vezetve.
Számomra az volt a durva amikor pont ott sétáltam mert azért én is ember vagyok és igényeltem is,nagy hangzavar + sok ember az utcán vonultak végig majd neki mentek a rendőröknek,igaz ezt a hírekben nem lehetett látni.
Sokan azt hitték hogy kész,majd most meg rebezsgetik hogy évente kell,sokan ki is akadtak ez miatt.
Basszus de már át estem,ami állítólag sokkal jobb mint az oltás,legalább is egy farcia doki ezt monda a kollégámnak aki a legbecsületesebb, az az ő a sok közül a kivétel akiben tényleg nem lehet csalódni szóval el hiszem neki.
Egyébként ha belegondolsz, ez neked csak jó. Még több sofőr hagyja el a pályát, az így is túltolt fizetések még inkább az egekbe ugranak. Még akkor sem fogod győzni talicskázni haza a pénzt, ha nem oltatsz és nem mész Szlovéniába, Olaszországba, hanem mondjuk nekiállsz ukrán meg bolgár, török kanyarokat csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!