Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan végezze az ember a...

Hogyan végezze az ember a munkáját ha el lehetetlenítik?

Figyelt kérdés

[link]

Így is napi 13-15 órát dolgozik az ember,ezekután 9-11 óra pihenés jár,majd újra kezdődik minden ellőlről,most meg jön ez is.

Nem elég hogy Szlovéniában már csak tankolni lehet,de most az olaszok is kezdik,aztán majd jön a többi ország.

Alig találkozik az ember valakivel,de továbbra is erőltetik ezt a sofőröknél is?

Elég sok ember ez miatt sem jár már Szlovéniában,vannak akik már Ausztrián keresztül mennek Olaszországba is,de most azt mondja a főni hogy mostmár a kollégák Olaszba se akarnak majd járni ez miatt.

Ausztriában is be akarták vezetni a sofőröknél,sokan ezért sem mentek az nap dolgozni, aztán érdekes módon ez miatt nem vezették be mert nagyon sokan nem voltak hajlandóak dolgozni.

Így sincs sofőr aki ezt a fajta hajléktalan életmódot csinálja,élje,távol a családtól 2-3 héten át,de úgy érzem nekem is be kellene fejezni ezt és másba kell kezdenem?

Tudom hogy létezik a covid,volt akit eléggé meg is betegített,szerencsére mindenki fel épült, de sokan most az oltástól szenvednek és ezt nem magamtól találom ki sajnos ismerem ezeket az embereket.

Érdekes módon munkámban sosem kaptam el,mikor haza jöttem 2 hét szabira +1 hétig szervízben volt a gép akkor kaptam el a drága mamától,drága mama pedig csak az idős otthonba jár.

2021. szept. 25. 13:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Kitartás ,engem sem oltanak be soha!
2021. szept. 26. 07:13
 12/17 anonim ***** válasza:
45%

"Szerintem meg szürrealisztikus, hogy egy oltás miatt a fél világ ennyire sír. Szánalmas."---Hát, jah, végül is csak 3 hete nem érzem a testemet, teljesen el van zsibbadva az egész, az ízérzékelés elvesztése még ok, úgy is szarul főznek a kajáldában :)

Azzal is egyetértek, amíg nem te vagy aki lebénul tőle, vagy szívritmuszavara és légzésleállása lesz a mellékhatásoktól miért is foglalkoznál vele te hős...

2021. szept. 26. 14:09
 13/17 anonim ***** válasza:
61%

"A világon 231 525 879 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 4 742 894 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint vasárnap reggeli adatai szerint"

Negyedmilliárd fertőzöttből kb.ötmillió halott egy kb.nyolcmilliárdos bolygón...

Ez aztán fú de nagy járvány...

2021. szept. 26. 14:33
 14/17 A kérdező kommentje:

11.Köszönöm,viszont.

12.Köszönöm hogy ezt megosztottad velem.

Nem hinném,hogy pont te vagy az az egy kivételes ember,aki minden egyes ember miatt aggódna,ha pont még is akkor le a kalappal előtted és egész életed során legyen így.

99%-ban biztos vagyok hogy magad miatt oltottál főleg.

2021. szept. 26. 14:40
 15/17 anonim ***** válasza:
59%
12-es vagyok az eleje rám vonatkozott, a második fele meg a családommal történt az oltás után, amint látható menő a gyűlölet, ha leírja az ember a baját akkor kapásból belerúgnak!
2021. szept. 26. 15:53
 16/17 A kérdező kommentje:

15.Ha esetleg megbántottalak elnézést kérek.

16.Ilyet azért nem szép mondani.

2021. szept. 28. 11:30
 17/17 anonim ***** válasza:
38%
Engem nem igazán érdekel az ilyen fajta szépség... Eljutottunk oda, hogy bizonyos körök, akik ebből a helyzetből gazdasági és politikai előnyt realitálnak, a zombi oltásfanatikusok támogatásával olyan helyzetbe hoznak embereket, ami véleményem szerint nem tartható. Nah mármost, ha valaki fenyeget, és érvekkel nem meggyőzhetö, annak a történelmi tapasztalatok alapján borítékolható a vége.
2021. szept. 28. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!