Minek töri magát az ember, ha a munkáltatók sem az eszüket használják, mikor döntéseket kell hozni?
Szia lackó?
Mizu veled?
Főnök kiosztott pár pirospontot ma neked, és jöttél panaszkodni?
Minek választasz olyan munkáltatót, aki nem olyan értékeket képvisel, amivel azonosulni tudsz?
Én például hányok a kkv-k önjelölt főnökeiből. 2-3 év és általában megfullad a vállalkozásuk úgy is, mert minden idióta tud vállalkozó lenni, de nem mindenki tudja vezetni is a céget évtizedeken át hatékonyan. Ez olyan mint a gyerekszülés: az, hogy tudsz szaporodni semmit, nem érdem, minden idióta tud. Attól még nem biztos az sem, hogy a gyerek megéli a felnőttkort, az meg főleg nem, hogy nem kolonc lesz a társadalom nyakán, hanem hasznos tagja annak.
Lényeg a lényeg, én mindig olyan vállalathoz mentem, aminek az ideológiájával némelyest tudtam azonosulni. És húztam is el onnan, amint kiderült, hogy valakire nem tudok felnézni. És milyen érdekes, bennem általában azt értékelték, ami nekem is fontos volt, mitöbb azt is kaptam a cégtől a fizetésem mellé pluszban, ami számomra értékes és fontos.
Ne rinyálj, hanem keress normális helyet. Ha normális helyre nem vesznek fel, akkor meg nézz magadba egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!