Nincs "ember". Azt gondolom ez sokszor a munkáltató érdeke. Mi a véleményetek?
Diákokkal potolnak neki csak SZJA-t kell adózni
Egy állandos már drágább és szabadság jár neki sőt még beteg is lehet uristen....
Előző munkahelyemrol pont ezért mentem el.
Szabit soha nem adtak, táppénzre úgy mehettél, hogy napi 10 ezer ft-ot levontak a fizudból amíg betegen voltál (üzemanyag túlfogyasztás, kötbér, sokminden kamu indok volt a berpapíron).
A még mindig ott dolgozók panaszkodnak, hogy sok a munka és nem győzik túlórával sem.
Főnök nem akar új embert felvenni, mert akkor 3 hét helyett csak 2 hetet tudna Görögországban nyaralni.
Ilyen munkahelyről csak menekülni kell! Egy hátránya, hogy a te kieséseddel a normális kollégáiddal cseszel ki, nem pedig a főnökkel. :(
"azonos időben feláll az összes ember és választás elé állítja a főnökséget!"
Könnyű mondani. Tudod hogy néz ki ez a gyakorlatban?
a) - ... hogy egyre betegebbnek nézek ki? Dehogy, biztos nem a munka miatt van, kizárt! Nekem nincs bajom *köhög* a munkával, jól érzem magam. *Lesütött tekintet*
Ezt nem egyetlen ember mondja, hanem kb a dolgozók negyede.
b) - Lázadni, megmondani a főnököknek? Új munkahelyet is fogsz nekem intézni? Hahaha, szállj le a földre és húzzál vissza dolgozni haver.
c) *látszólag mindenki egyetért veled és megbeszélitek, hogy X óra Y perckor mindenki a vezetőség ajtaja előtt fog sorakozni*
Ami valójában történik:
ca) Jobb esetben mindenki helyett csak te és max 3 kolléga fog veled ott állni
cb) 3 kollégával állsz, de abból kettő hirtelen meggondolja magát, hogy mivel senki sincs itt, hülye ötlet volt és ő nem kopog be azért hogy másodmagával kirúgják
cc) egyedül leszel ott X óra Y perckor, pedig úgy volt, hogy mindenki jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!