Mennyit érdemes mondanom berigenynel palyakezdokent?
Budapesten mennyi az amit mondhatok minimum. És mennyi a mar sok nettó fizu?
A 200.000ft az kevés vagy simán mondhatom a 250.000ft-ot.
ugyanolyan végzettség, ugyanolyan tanulás és vizsga ..:D
fa**nak kell lenézni...:D
Jaj engem nem izgat a bér 😉 nekem bőven elég a 300 bruttó jövedelem..utana lesz több az... Nekem a tapasztalat szerzés lenne a fő dolog ami izgat"... De fullra lenezik..
Egyetemi vegzettseggel rengeteg ember van aki értelmi szinten inkább hagyjuk kategóriában landolnak.
Szerintem a legfontosabb hogy egy ember fejlődő képes legyen a mindennapokban és nem csak az iskola padban.. Hát sok Hres is... Akik kivalasztjak az embert is hagyjuk...
Tapasztalatot meg úgy szereznek ha minimálbért fizetnek... Képes lennék rá.. A legnagyobb érték nekem nem a pénz... Persze idő után szeretném hogy növekedjen.. Szerintem így logikus is lenne..
Az egyetemnél az a más, hogy sokkal magasabb a követelmény és sokkal több kitartást igényel mint egy okj.
Aki egyetemet végzett az általában kitartó és képes 3 évnél többet egy helyben maradni, ha stimmel minden.
jah igen és akkor egy okj vagy egyetemi végzettség határozza meg az embert hogy mennyire kitartó ... logikus, ezen csak nevetni tudok... ugyanis az hogy helyben maradjon valaki nem csak a kitartásnak kell jelennek lennie, hanem annak is hogy jól érzi e magát ott, de ha úgy kitartó hogy amúgy számára fos a meló és annak ellenére is pocsékolja az idejét akkor hát az már nem kitartás..mondjuk tűrés és saját magának való ártás....tehát azt nem egy diploma fogja megmondani" neked, hogy mennyi idejig vagy képes ott maradni egy helyben... látszik is és látom is hogy átlagban az emberek borasztóak..és buták értelmi szinten..nem kell ehez diploma...Már itt kezdődik buta ember aki erre alapozik csak.és amit leírtál az meg ultra gáz. nagyoon sok egyetemista félbe hagyja, passzivba rakja magát...mert nem bírja aztán folytatja... az mióta kitartás? a kitartás az amikor állandó aktívként véghez viszi sikeresen a menetet...
tanárokról ne is beszéljünk...akiknek értelmeségi szintjük egyre inkább a mélybe süllyed... itt is kezdődik a problmás helyzet...hülye tanárra felnézni... persze kivételek örökre fennmaradnak :D
"Már itt kezdődik buta ember aki erre alapozik csak.és amit leírtál az meg ultra gáz. nagyoon sok egyetemista félbe hagyja, passzivba rakja magát...mert nem bírja aztán folytatja... az mióta kitartás? a kitartás az amikor állandó aktívként véghez viszi sikeresen a menetet..."
Látod, én fentebb ezt írtam: "Aki egyetemet végzett"
És te már a passzíváltatásról fröcsögsz, miközben alá is támasztod amit mondtam.
Ez a különbség az OKJ és a diploma között.
ok, tedd azt..értékeld az embert a végzettsége szerint.
szép napot
Nem az alapján értékelem az embert, de elmondod, hogy ha leül elém interjúzni valaki, akkor mi alapján értékeljem? A mese alapján amit elmond? A két szép szeme alapján? Belőled két perc alatt kibukott, hogy buta vagy mint a föld.
Na pont az ilyeneket szűrjük a diploma feltételével, hogy ne is rabolja az időmet az interjún, mert egy órám 8e forintba kerül a cégnek.
#6os vagyok.
Ne haragudj, de ha a jövőben ezzel a hozzáállással, amit az előzményekben tanúsítottál mész el egy interjúra, ne csodálkozz, ha kivágnak mint azt a bizonyos macskát.
Ha fejlődőképes vagy, meg ilyen elitnek minősíted magad az OKJ-s végzettségeddel amit 1-2 év alatt szereztél akkor bizonyítsd be, csináld meg a mérlegképest, majd menj egyetemre és a mesterképzésig meg se állj. Egy munkáltatónak nagyon imponál, ha fejlődni szeretnél, viszont nem a 0ról szeretné kezdeni veled a munkát, pláne ezen a területen. Ha tényleg érdekel ez a terület akkor munka mellett tanulj tovább.
A húszas éveid elején nulla tapasztalattal a munka, egyetem, oktatás világáról így ítélkezni… bicskanyitogató
Viszont mindezek ellenére kívánom, hogy találd meg a számításod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!