Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Senior fejlesztőként reális a...

Senior fejlesztőként reális a 30% fizetésemelés?

Figyelt kérdés
Kissé alálőttem a fizetési igényemet, mint kiderült, másik kolléga ugyanilyen szinten tőlem jóval többet keres, mert ő mert többet mondani. Jövőre szeretnék emelést kérni, mert amúgy meg vannak velem elégedve, több visszajelzés alapján is kiemelkedő vagyok. De nem tudom, hogy 30%-ot kérni nem túl sok-e?

2021. okt. 7. 11:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10: Lehet, hogy "nem szokás", de ez nem egy hatalmas cég és nincs kiforrott fizetésemelési ütemezés. Nem fogom mégegyszer elkövetni azt a hibát, amit még évekkel korábban, hogy nem szólaltam meg, aztán 4 évig nem emelték a fizut.
2021. okt. 7. 12:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Probald meg, nincs veszitenivalod.

En is elkovettem ugyanezt a hibat mar medior-senior valtaskor, aztan fel ev utan sikerult 40%-os emelest kapni.

Nem gyakori, de ha tenyleg ennyire a szint alatt vagy, akkor talan eselyes.

2021. okt. 7. 12:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Jelezd a fizetésemelési szándékot, itt hivatkozz a piaci átlagbérekre. Mondj egy százalékot, majd mondanak ők is egyet optimális esetben, kettő között találkoztok valahol. Ha nagyon mereven elutasító az egész, akkor keress más helyet, majd ha találtàl, akkor még mindig fent áll az opció, hogy végül még is adnak egy normális emelést. Ha meg nem akkor szimplán el mész a másik helyre, ennyi, felesleges túlizgulni.
2021. okt. 7. 12:36
 14/14 A kérdező kommentje:
#12: Pontosan, én is medior után itt lettem senior és nem mertem túl sokat mondani, mert amúgy meg a hely nagyon jó.
2021. okt. 7. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!