Szoktak nektek év közben emelni?
Figyelt kérdés
Nálunk minden évben csak egyszer, januárban emelnek.2021. júl. 31. 10:17
1/12 anonim válasza:
évente 1x , február-március környékén
Még nem volt olyan munkahelyem ahol évente többször is emeltek volna. De olyan volt, hogy brutál jól ment a cégnek, 300 millióért lecserélték a teljes autóflottát.. majd bekamuzták, hogy sz@r volt az év, így bérmegszorítások lesznek és leépítések.
2/12 anonim válasza:
Nálunk meg kb. havonta emelik az elvárásokat.
4/12 anonim válasza:
Én félévente megyek emelésért (volt kevesebb is). Mivel mindig 200%-ot nyújtok, fel sem merül az a Fönciben, hogy kötekedjen.
5/12 anonim válasza:
A volt munkahelyemen az egyik évben kétszer emeltek (jan., júl.), valami nagy bérfelzárkóztatást csináltak. Viszont a következő évben leváltották az igazgatót, szóval valószínűleg ő már előre tudta, hogy szabadabban bánhat a pénzzel, mert nem neki kell majd utána helyrerakni a cég pénzügyeit.
6/12 anonim válasza:
Idén év elején és most is emeltek 15%-ot.
7/12 anonim válasza:
Nem mert nem vagyok hajlandó rabszolgáskodni egy nagytőkésnek éhbérért.. idejében felismertem hogy vállalkozni kell, magadnak kell kitermelni így szerencsére sose kellett egy paraszt felettesnél évente 3-4%ért hisztériáznom. Ez a nettómon meg is látszik.
9/12 anonim válasza:
Nem szoktak, évente egyszer, januárban van emelés. Év közben csak új pozíció miatt emeltek nekem
10/12 anonim válasza:
Nalunk sajnos nincs fix emeles. Neked kell menni ha emelest szeretnel. 2 eve vagyok ott eddig egyszer kaptam 10%-ot. Majd ev vegen tervezem ujra.
Elozo munkahelyemen januarban volt mindig 2-5% emeles. Az is a szanalom kategoria volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!