GÁZSZÁMLA DIKTÁLÁSRA! Akik havonta bediktálják a fogyasztás, szoktak vele kalkulálni, hogy arányosan jöjjön ki? Ellenőrzik a szolgáltatók, ha gyanús a fogyasztás mértéke év közben?
Én fiatalon, amikor első bérelt lakásomban laktam, akkor csaltam egy kicsit. Augusztusban kezdtem, írtam egy papírra, hogy mennyi a valós, és mennyit diktáltam be. Novemberben fölszedtem egy csajt, odaköltözött, és belekontárkodott. Ügyesen lejelentette a valós állást, elszállt minden amit "spóroltam"
Amúgy szerintem ha gázbojler is van, és a gáztűzhelyt is használod, akkor lehet kicsit csalni. Ha csak a fűtés gázos a melegvíz villanyos, akkor a tűzhelyre nem nagyon tudsz ráfogni plusz fogyasztást, az nagyon átlátszó.
Ma már nem trükközök.
Csináld inkább azt, hogy fogsz egy borítékot, amire ráírod, hogy GÁZ, és a fűtetlen hónapokban, amikor kicsi a gázszámlád bedobsz némi pénzt a borítékba. Aztán amikor jönnek a hidegek, akkor belenyúlsz.
Van egy GÉP feliratú borítékom is, abba is dobok minden hónap végén egy keveset (ha tudok) és ha tönkremegy mondjuk a mosógép, akkor van hova nyúlni, nem esek kétségbe hogy az ehavi pénzemből nem tudom kifizetni. Most már elég régóta nem romlott el semmi a borítékban 62ezer van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!