Evil kérdése:
Hogy lehet ennyi kwh a fogyasztás?
Figyelt kérdés
a múlthavi villanyszámla szerint 900kwh volt a fogyasztás.eddig ennek csak a töredéke volt. ráadásul múlt hónapban 10 napot itthon sem voltunk.2011. szept. 16. 12:33
1/5 anonim válasza:
Elmű? Menj be hozzájuk, elég érdekes. Nekünk most ilyet csináltak, hogy múlt hónapban 500 mikor normálisan 200 szokott lenni, most meg 51... Érdekes.
2/5 A kérdező kommentje:
de úgytudom , hogy ha bemegyek és kijönnek megnézni az órát és ha szerintük nincs baja akkor a kiszállási díjat kikell fizetnem ( asszem 5ezer huf ) . máskor kb. 3 hónap alatt van ennyi fogyasztásunk.
2011. szept. 16. 12:51
3/5 anonim válasza:
Az szép! Nálunk az egész éves fogyasztás nincs ennyi. Nem tudom mitől lehet...
4/5 hell-ikon válasza:
Az egyik lehetőség, hogy valamelyik mérőállás rosszul lett bejelentve/v. felírva a leolvasó által. Vagy a legutóbbi vagy az azt megelőző.
Másik lehetőség, hogy valaki lopta/lopja tőletek az áramot, bár azt meg gondolom nyilván észre vettétek volna. (feltéve ha nem az alatt 10 nap alatt történt míg oda voltatok.)
Ezeken kívűl el nem tudom képzelni más lehetne, amit egyébként nem vettetek volna észre (pl. hogy bekapcsolva maradt valami)
5/5 hell-ikon válasza:
"el nem tudom képzelni más lehetne"
"mi más"-t akartam írni, természetesen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!