A bölcsészek, kevésbé értékes diplomások tényleg gyorséttermekben dolgoznak?
Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 18:38
21/41 anonim válasza:
Én "csak" nyelvszakon végeztem, de egyik évfolyamtársam sem dolgozik ilyen helyen tudtommal (én sem). Mindenki valami multinál kötött ki, ahol kell a nyelv a napi munkához és főként adminisztratív. Maga a papír meg csak tényleg belépő kb, sokszor mindegy milyen.
22/41 anonim válasza:
20-as, tévedsz, mert el tudnának helyezkedni a szakmában, de nem akarnak nettó 140.000 ft-ért dolgozni.
23/41 anonim válasza:
22
Mutass már egy álláshirdetési oldalt ahol százasával vannak szabadbölcsész, andragógus meg filozófus állásajánlatok. Nem véletlen nincs ilyen.
24/41 anonim válasza:
mekiben tényleg inkább diákok vannak, mert akinek már csilivili papírja van, az nem dolgozik, hanem otthon sír anyuci szoknyája mellett, hogy nem értékelik az ő zsenialitását, vagy ha kis sggnyaló volt diákkorában, felveszik a karra "kutatni" (és akkor lehet nagyon értelmiséginek lenni, és véletlenül se kell érintkezni a való világgal)
25/41 anonim válasza:
23 egyrészt nem végeznek százasával szabadbölcsészek, andragógusok, filozófusok mert ezek kis szakok, másrészt szabadböcsész állás egyébként sincs külön hanem van pl könyvtáros amit tökéletesen ki tud tölteni.
26/41 anonim válasza:
25
Könyvtáros lehetsz egy érettségivel is.
27/41 anonim válasza:
26 lehetsz csak nem leszel ha van diplomás is.
28/41 anonim válasza:
27
De ez akkor sem szakmaban elhelyezkedés. Ha az érettségi is elég akkor az betanult munka.
29/41 anonim válasza:
A könyvtáros egy diplomás pozíció, szakirányú diploma kell hozzá.
30/41 anonim válasza:
Ez a “nem láttam még szabad bölcsész” álláshirdetést vicces, mert egyrészt nincs olyan, hogy szabadbölcsész (szakirányok vannak, egy-egy konkrét területre képeznek pl. film, esztétika, filozófia stb.), másrészt álláshirdetésekben nyilván a meghirdetett pozíció szerepel, nem a szak neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!