Budapesten manapság mennyire nehéz bekerülni gyorséttermekbe melózni?
Figyelt kérdés
A válság előtt nem volt az, most mi a helyzet? Van itt gyorséttermi dolgozó Pesten?2020. aug. 31. 06:15
2/9 anonim válasza:
Nem nehéz. Azt a melót mindenki utálja.
3/9 anonim válasza:
Nem nehez, maximum bent maradni az, ha nem birod a hajtast vagy nem vagy szimpi a kollegaknak, fonokoknek. Nem vagyok gyorsettermi dolgozo, de ahova rengetegen jelentkeznek, ott mindig nagy a fluktuacio.
4/9 anonim válasza:
Te normális vagy Kérdező? :) Lasszóval fogják az embert....
5/9 anonim válasza:
AKi privátot írt annak üzenem: nem kérek privátot. De válaszolok a kérdésedre: személyes tapasztalatom mindössze annyi, hogy Bp kb összes gyorsétermén kivan függesztve a bejárati ajtón, hogy embert keresnek br 250 körül. Ennyi.
6/9 anonim válasza:
Ha nem figyelsz oda, már ott is dolgozol.
Azt bárki mondhatja, hogy csak egy hamburgerért jött. :-)
7/9 anonim válasza:
Mivel munkanélküliség van, ezért oda is nehéz bekerülni, mint bárhova máshova.
8/9 anonim válasza:
A jelent nem tudom, de a víruskor (március végén) jelentkeztem, s azt mondták, egyáltalán nincs felvétel. Még május végén sem volt. Én akkor szereztem egy másik állást, tehát azóta nem hallottam felőlük. De javaslom, hogy jelentkezz minél hamarabb, mert ha a kormány esetleg megint bezáratja az éttermeket, akkor a Mekik közül is csak az lesz nyitva, amelynek van Drive-része, vagyis egy csomó dolgozóra nem lesz szükség még a régiek közül sem. Gondolom, ezért nem volt felvétel, meg hogy nehogy valaki új bevigyeva vírust. Sajnos nem zárható ki, hogy ősszel ugyanez fog történni.
9/9 anonim válasza:
ahogy az angol mondja: hired on the spot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!