Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Több állás pályázása ugyananná...

Több állás pályázása ugyanannál a cégnél?

Figyelt kérdés

A cég honlapján jelentkeztem, kb 3 hete egy állásra, volt több lehetséges pozíció is, de amit kiválasztottam arra még mindig nem írtak vissza csak látom, hogy folyamatban van.

Ha időközben jelentkezek másra is az hátrányos lehet rám nézve? Vagy inkább mindig csak egyre jelentkezzek és várjak hetekig az eredményre?

2021. okt. 2. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerinted? Nyilván többre. Úgysem fognak csak max 1re hívni, nyugi
2021. okt. 2. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha már elindult 1 folyamat, szerencsésebb, ha megvárod amíg abban lépnek, és akkor jelzed, hogy eseteg más pozíció is érdekel.

Ha rokon pozíciókról van szó, és ugyanaz a HR-es foglalkozik velük, semmit nem nyersz ha beadsz még 1 jelentkezést: ugyanannál az embernél 1 helyett 2 ügyed áll majd sorba.

Ha meg más-más HR-eshez kerülnek a jelentkezéseid, akkor meg azt kell megvárnod, amíg erre rájönnek, és egymás között lerendezik ki foglalkozzon veled - ettől gyorsabb nem lesz.

2021. okt. 8. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont az a tapasztalatom, hogy jobb, ha több helyre pályázol. Nem tudom mekkora a cég, de nagy multiknál úgy van, hogy feltöltöd az önéletrajzod, és utána egyesével kell pályázni. Az adott manager, aki megnézi az önéletrajzod, és esetleg úgy dönt, hogy nem téged szeretne, nem fog szólni a másik managernek, hogy halló, esetleg ez az ember nem jó neked? A HR-es meg nem kutat az adatbázisban, nem is tudom minek vannak ők ott.
2021. okt. 8. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Pont hogy jobb több pozíciót is megpályázni, mert így gyakrabban találkoznak az önéletrajzával és látják, hogy nem csak egy munkakör érdekli, ami az interjú szempontjából előnyös lehet.
2021. okt. 8. 23:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze nem azt mondom, hogy minden létező pozíciót kell megpályázni, mert akkor az spam, a hülye is látja, de az őket érdeklőket mindenképpen.
2021. okt. 8. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!