Mai világban van még olyan, hogy biztos munkahely ?
Ezt úgy értem, hogy felvesznek valahova, és pl ott is maradsz életed végéig ha jó és tetszik.
Viszont nekem más a tapasztalatom, akárhány munkahelyem volt, mindenhonnan elküldtek, mert virushelyzet van, vagy mert éppenséggel a tesojanak a férjének a húga elvesztette az állását és sürgősen kell neki a munka ..
Az én megérzéseim alapján megbízható és intelligens ember vagyok, bármikor lehet rám számítani.
Mindig ez volt, akár a jogsival, akár mással, mindig ott kellett hagynom , mert nem tudtam tovább fizetni
Pedig van biztos munkahely.
Én 49 éves vagyok. 18 évesen amikor sikeres szakmunkás vizsgát tettem, jelentkeztem egy állásra. Ott dolgoztam 4 évet, majd tovább mentem, hogy fejlődhessek. 22 éves korom óta ugyanannál a cégnél vagyok még mindig. Voltak olyan évek, amikor elegem volt, és ki akartam lépni, de mindig maradtam. Most már nem is akarok elmenni, mert "régi bútordarab" vagyok, jó nekem itt. Persze az évek alatt leérettségiztem, mesterfokozatot szereztem, és elvégeztem a gyémánt szakértői vizsgát is. ( ékszerész a szakmám) Nővérem könyvelő. Neki is összesen 4 munkahelye volt. Ahol most van, lassan 25 éve van ott. Barátnőm 18 éves kora óta a MÁVnál dolgozik (irodista) , idén lesz 49 éves.
Jogosítvány kudarcodat nem igazán értem. Ott tényleg csak a pénzről szól. Én anno előbb összesporoltam a jogsi árát, és amikor meglett, mentem a jogsit megszerezni. Ennek csak 7 éve, szóval elég későn szereztem meg. ( mert nem is igazán akartam)
Portás, vagyonőrmelók atombiztosak.
Csak keveset fizet, és sok időt vesz el.
A gyakorlatban pedig van vállalási minimum, mert ha a főnöknek nem jön ki rajtad a szorzótábla, vagy nem vigyorogsz a hülye beszólásaira heti egyszer akkor mehetsz a lecsóba.
"Saját vállalkozáson gondolkozom ez miatt, de fogalmam sincs hogy induljak el 😅"
Találj mindennap az utcán 3-5 ezer forintot.
Ennyi az adó napokra lebontva / hónap.
Aztán kezdhetsz hasznot termelni, ha van ötleted is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!